Video

Μάρθα Καραγιάννη: Η διάγνωση των γιατρών και τα νεότερα για την υγεία της [vids]

Μάρθα Καραγιάννη: Η διάγνωση των γιατρών και τα νεότερα για την υγεία της [vids]
Μάρθα Καραγιάννη: Η αγαπημένη ηθοποιός παρά τη νοσηλεία της παραμένει ευδιάθετη και κάθε μέρα ρωτάει πότε θα γυρίσει στο σπίτι της.

Μάρθα Καραγιάννη: Σε ιδιωτική κλινική στο κέντρο της Αθήνας νοσηλεύεται εδώ και λίγες ημέρες η δημοφιλής ηθοποιός του Θεάτρου και του Κινηματογράφου. Η Μάρθα Καραγιάννη μεταφέρθηκε πριν λίγες ημέρες, στο νοσοκομείο με πυρετό και οξύ πόνο στην κοιλιακή χώρα συμπτώματα τα οποία την θορύβησαν.

Αφού υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις, οι θεράποντες ιατροί της διέγνωσαν πως πάσχει από χοληοκυστίτιδα. Πρόκειται για συνήθη φλεγμονοειδή πάθηση η οποία αντιμετωπίζεται τόσο φαρμακευτικά όσο και επεμβατικά. Η θεραπευτική οδός που ακολουθείται για την αντιμετώπισή της εξαρτάται από την κλινική εικόνα του ασθενή και την ύπαρξη ή όχι πέτρας στην χοληοδόχο κύστη.

Η Μάρθα Καραγιάννη αναμένεται να ενημερωθεί τις επόμενες ημέρες από τους γιατρούς της σχετικά με τον τρόπο που θα επιλέξουν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημά της. Η ίδια πάντως είναι σε πολύ καλή κατάσταση και δεν χάνει το κέφι και την αισοδοξία που πάντα την χαρακτήριζαν.

 

Ο φίλος της Μάρθα Καραγιάννη και γνωστός ψυχίατρος, Δημήτρης Σούρας, μίλησε για την κατάσταση της υγείας της αγαπημένης ηθοποιού.

«Η Μάρθα Καραγιάννη είχε πυρετό 1,5 μέρα. Μου τηλεφώνησε πριν λίγες ημέρες η Ντόρα Δούμα και μου είπε ότι η Μάρθα είχε πυρετό, έχει πόνο στη δεξιά κοιλία και μια τάση για εμετό. Της είπα να πάρει ένα αντιπυρετικό. Ο πυρετός δεν έπεφτε αλλά δεν ήταν ένας ανησυχητικός πυρετός», ανέφερε ο Δημήτρης Σούρας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star.

«Όταν έχουμε κάποια ηλικία πρέπει να προσέχουμε. Είπαμε, λοιπόν, ότι πρέπει να μπούμε σε κάποια κλινική. Επέλεξε η Ντόρα Δούμα, που είναι ο φύλακας άγγελός της, και τη μεταφέραμε σε μια ιδιωτική κλινική. Κάναμε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και σε λίγες μέρες ο πυρετός έπεσε», πρόσθεσε. «Έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και τελικά βγήκε η διάγνωση. Η διάγνωση είναι χολοκυστίτιδα, μια φλεγμονή της χολής. Αυτή η φλεγμονή θεραπεύεται με φαρμακευτική αγωγή», συνέχισε ο κ. Σούρας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η κατάσταση της υγείας της Μάρθας Καραγιάννη βαίνει καλώς, ενώ η ηθοποιός κάθε μέρα ρωτάει πότε θα γυρίσει στο σπίτι της. Λίγο αργότερα στον τηλεοπτικό σταθμό Star μίλησε τηλεφωνικά και η Μάρθα Καραγιάννη. «Καλημέρα, σας ευχαριστώ πολύ», είπε η αγαπημένη ηθοποιός, απαντώντας στις ευχές για περαστικά.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments