Αθλητισμός

Ατλέτικο Μαδρίτης – Λίβερπουλ: Προβάδισμα πρόκρισης για τους “Ροχιμπλάνκος”

Ατλέτικο Μαδρίτης – Λίβερπουλ: Προβάδισμα πρόκρισης για τους “Ροχιμπλάνκος”
Ατλέτικο Μαδρίτης - Λίβερπουλ: Με το τέρμα του Σαούλ μόλις στο 4ο λεπτό της συνάντησης οι Μαδριλένοι πηγαίνουν στον επαναληπτικό του Άνφιλντ έχοντας προβάδισμα πρόκρισης έναντι της Λίβερπουλ.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Λίβερπουλ: Το πρώτο βήμα για τη πρόκριση στη φάση των “8” του Τσάμπιονς Λιγκ πραγματοποίησαν χθες βράδυ οι “Ροχιμπλάνκος” επικρατώντας με 1-0 της Λίβερπουλ στο Γουάντα Μετροπολιτάνο χάρις το τυχερό τέρμα του Σαούλ λίγο μετά το ξεκίνημα της αναμέτρησης. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε κατάφερε να περιορίσει κατά πολύ το επιθετικό παιχνίδι των “Κόκκινων” και με αντεπιθέσεις… φωτιά έστειλε το μήνυμα στον Γιούργκεν Κλοπ πως η αποστολή της Λίβερπουλ στον επαναληπτικό δεν θα είναι εύκολη υπόθεση.

Μόλις στο 4′, από εκτέλεση κόρνερ και το πόδι του Φαμπίνιο, η μπάλα στρώθηκε στον Σαούλ, που βρέθηκε μόνος του να πλασάρει και να βρίσκει δίχτυα για 5η φορά σε νοκ άουτ ματς στο Champions League. Από εκεί και μετά άπαντες κατάλαβαν τι θα συνέβαινε. Οι Ροχιμπλάνκος μαζεύτηκαν πίσω και βάλθηκαν να επιβεβαιώσουν την υπέρ τους παράδοση. Αυτή που ορίζει ότι στις 19 φορές σκόραραν στα πρώτα 20 λεπτά στη διοργάνωση, δεν ηττήθηκαν ποτέ (16 νίκες, 2 ισοπαλίες).

Αν και ήταν πίσω, οι Μαδριλένοι ήταν πιο επικίνδυνοι, με τον Αλισον (26′) να σταματάει με το γόνατο τον Μοράτα. Ο Σαλάχ απείλησε δύο φορές, αλλά την πρώτη τον σταμάτησε το κεφάλι του Φελίπε και τη δεύτερη η κεφαλιά του πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Το ίδιο συνέβη και με τη βολίδα του Λόντι, αλλά και το πλασέ του Χέντερσον. Μέχρι το φινάλε η Λίβερπουλ δεν ανησύχησε ουσιαστικά τον Ομπλάκ και η Ατλέτικο ενόψει “Ανφιλντ” μπορεί να ονειρεύεται. Αλλωστε, στις 10 φορές που έχει κοντραριστεί σε νοκ άουτ με Αγγλους, μετράει εννέα προκρίσεις. Και τώρα το προβάδισμά της μπορεί αν είναι μικρό, αλλά είναι καθαρό.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Σάβιτς, Φελίπε, Βρσάλικο, Λόντι, Παρτέι, Σαούλ, Κόκε, Λεμάρ (46′ Γιορέντε), Κορέα (77′ Ντιέγκο Κόστα), Μοράτα (70′ Βιτόλο)

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Αλισον, Γκόμεζ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Αλεξάντερ-Αρνολντ, Χέντερσον (81′ Μίλνερ), Φαμπίνιο, Βαϊνάλντουμ, Φιρμίνο, Μανέ (46′ Οριγκί), Σαλάχ (73′ Οξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν).

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments