Αθλητισμός

Σαββίδης Φορταλέζα: Πρόσκληση των Βραζιλιάνων στον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ

Σαββίδης Φορταλέζα: Πρόσκληση των Βραζιλιάνων στον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ
Σαββίδης Φορταλέζα: Ο βραζιλιάνικος σύλλογος σύμφωνα με πληροφορίες έχει προσκαλέσει τον Ιβάν Σαββίδη στον επικείμενο αγώνα με την Ιντεπετιέντε.

Σαββίδης Φορταλέζα: Συνέχεια στις φήμες που θέλουν την οικογένεια Σαββίδη να επιθυμεί την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Φορταλέζα δίνουν βραζιλιάνικα Μέσα. Μάλιστα πηγαίνοντας ένα βήμα παραπάνω αναφέρουν πως οι ιθύνοντες του συλλόγου προσκάλεσαν τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη να μεταφερθεί στη χώρα του καφέ και να δει από κοντά τον επικείμενο αγώνα της ομάδας ενάντια στην Ιντεπετιέντε για τον επαναληπτικό του Copa Sudamericana.

Η οικογένεια Σαββίδη τον τελευταίο καιρό έχει φανερώσει έντονο ενδιαφέρον για άνοιγμά της στη λατινική αγορά με τη Φορταλέζα να έρχεται ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία. Ο βραζιλιάνικος σύλλογος το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με την πλευρά Σαββίδη προκειμένου να βρεθεί η “χρυσή τομή” για τη μεταβίβαση των μετοχών και την ανάληψη των ηνίων της από τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ.

Το κάλεσμα των ιθυνόντων του βραζιλιάνικου συλλόγου αφορά όπως προαναφέραμε το παιχνίδι ενάντια στην Ιντεπετιέντε και τον επαναληπτικό για το Copa Sudamericana ο οποίος διεξάγεται στις 28 Φεβρουαρίου. Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, για την ώρα ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει απαντήσει στο κάλεσμα της διοίκησης της Φορταλέζα, καθώς ακόμη δεν έχει διευθετηθεί το θέμα της ασφαλούς μετακίνησής τους στη Βραζιλία και της διαμονής του εκεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments