Άποψη

Το πιο σκληρό μέτωπο

Το πιο σκληρό μέτωπο
Ο Λάμπρος Καλαρρύτης γράφει στο blog του στο Pagenews.gr για τον πιο σκληρό εχθρό που πρέπει να αντιμετωπίσει η χώρα και αυτός βρίσκεται στο εσωτερικό της.

«Η Ελλάδα έχει ανάγκη τουλάχιστον ένα εκατομμύριο πρόσφυγες. Για να αντιμετωπίσει την πληθυσμιακή κατάρρευση. Εκείνο που θα έπρεπε να μας απασχολεί είναι το πώς θα τους ενσωματώσουμε. Πού θα τους στεγάσουμε, πώς θα απασχοληθούν, πώς θα τους εκπαιδεύσουμε, πως θα τους μάθουμε τη γλώσσα μας και πως θα τους εξοικειώσουμε με τον πολιτισμό μας. Αυτό είναι το μεγάλο ζήτημα των επόμενων χρόνων.»  Ο κύριος που λέει τα παραπάνω είναι ο ιστορικός και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ Αντώνης Λιάκος.

Ο εν λόγω κύριος ως καθηγητής διδάσκει τα παιδιά των Ελλήνων και αναρωτιέται κανείς τι είδους ιδέες και φρόνημα τους εμφυσά. Ότι στην Ελλάδα πρέπει να γίνει μαζική αντικατάσταση πληθυσμού; Διότι στην ουσία αυτό υποστηρίζει. Δεν του περνά προφανώς από το μυαλό να παροτρύνει σε ενίσχυση της δημογραφικής πολιτικής ώστε να υπάρξει πληθυσμιακή ανάκαμψη. Δεν σκέπτεται καν να απευθύνει μήνυμα, ως παιδαγωγός, ότι οι Έλληνες πρέπει να ενισχύσουν τον θεσμό της οικογένειας η οποία είναι ο πυρήνας της κοινωνίας και του έθνους.

Αντ’ αυτού προτείνει την αφρικανοποίηση της Ελλάδας, δηλαδή την εθνολογική ευθανασία της χώρας: «Η Ελλάδα όπως και τα Βαλκάνια βρίσκονται απέναντι σε ένα πέταλο χωρών, από Αφρική έως Τουρκία, στο οποίο υπάρχει πληθυσμιακή έκρηξη, υπερχείλιση νεανικών ηλικιών, ενώ οι δικοί τους πληθυσμοί καταρρέουν και γηράσκουν (…)Δεν χρειάζεται να ξέρεις τη θεωρία των συγκοινωνούντων αγγείων για να αντιληφθείς τι θα γίνει όταν το ένα αδειάζει και το άλλο ξεχειλίζει. Μπορεί να φαίνεται αντιδημοφιλές αλλά πρέπει να ειπωθεί κατηγορηματικά.»

Πρέπει «να ειπωθεί κατηγορηματικά» λοιπόν στου Έλληνες, κατά τον κύριο Λιάκο ότι οφείλουν να αδειάσουν τη γωνιά, ότι πρέπει να αποσυρθούν από τη χώρα που γεννήθηκαν, έζησαν για χιλιάδες χρόνια, έγραψαν ιστορία, πολέμησαν για να την κρατήσουν και να κρατηθούν σε αυτή, ώστε να κάνουν χώρο για ασιατικούς και αφρικανικούς πληθυσμούς.

Αυτός ο κύριος ο οποίος στην πραγματικότητα προτείνει εθνοκάθαρση και σταδιακό εκτοπισμό του γηγενούς πληθυσμού, διότι η έλευση ενός εκατομμυρίου μεταναστών συγκεκριμένης εθνοπολιτισμικής προέλευσης με συγκεκριμένους ρυθμούς γεννήσεων εκεί οδηγεί, έχει το θράσος να κατηγορεί τους Έλληνες για ναζιστική ροπή! Αυτός δηλαδή που προβάλλει ως «λύση» ναζιστικές πρακτικές αλλοίωσης πληθυσμών υπό το πρόσχημα της επίλυσης του δημογραφικού, κατηγορεί τους Έλληνες οι οποίοι δυσφορούν από την πλημμυρίδα της παράνομης μετανάστευσης για ναζί, Ορίστε:  «Ο ηθικός πανικός και ο μιντιακός κουρνιαχτός που σημειώθηκε με το θάνατο του βρέφους των προσφύγων, είναι ένα από τα αναρίθμητα γεγονότα που συγκροτούν ούτε λίγο ούτε πολύ, ένα καθεστώς έναντι των προσφύγων, καθεστώς πολιτικό και νοοτροπιακό, για το οποίο οι Έλληνες θα απολογούνται μετά από χρόνια, όπως οι Γερμανοί για τα χρόνια του ναζισμού.»

Η παραπάνω είναι μία ακόμη περίπτωση που επιβεβαιώνει ότι το σκληρότερο και πιο επικίνδυνο μέτωπο που έχει να αντιμετωπίσει η χώρα βρίσκεται στο εσωτερικό της. Είναι ένα εκτεταμένο άτυπο (:) δίκτυο επίδοξων διαμορφωτών της κοινής γνώμης οι οποίοι σε όλα τα υπαρξιακά ζητήματα του ελληνισμού, από το δημογραφικό και το μεταναστευτικό μέχρι τα ελληνοτουρκικά και τις διεθνείς σχέσεις της χώρας, προπαγανδίζουν απόψεις οι οποίες υπονομεύουν όχι μόνο την προσπάθεια του έθνους να τα αντιμετωπίσει επιτυχώς αλλά και την ίδια την προοπτική επιβίωσής του. Αν αυτό δεν καταδειχθεί και δεν αντιμετωπισθεί κάθε απόπειρα της Ελλάδας να ανασχέσει τα υπόλοιπα θα υπονομεύεται εκ των έσω.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments