Αθλητισμός

Γκαγιάς Ζαχίντ: Ο Ουζουνίδης αποφασίζει το μέλλον του μέσου του “Τριφυλλιού”

Γκαγιάς Ζαχίντ: Ο Ουζουνίδης αποφασίζει το μέλλον του μέσου του “Τριφυλλιού”
Γκαγιάς Ζαχίντ: Ο Νορβηγός μέσος από τη πρώτη μέρα παρουσίας του στους "Πράσινους" έδειξε πως μπορεί να ανταποκριθεί στον ηγετικό ρόλο που του έθεσε ο Γιώργος Δώνης.

Γκαγιάς Ζαχίντ: Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός είναι με διαφορά ότι πιο ποιοτικό έχει να παραθέσει η φετινή μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού. Ο Νορβηγός ήρθε το καλοκαίρι στο “Τριφύλλι” προκειμένου να δώσει φαντασία στο παιχνίδι της ομάδας του Γιώργου Δώνη με την αποστολή του όπως φαίνεται από την εικόνα της ομάδας να βαίνει εις πέρας. Ο Έλληνας τεχνικός έχει δώσει φανέλα βασικού στον Ζαχίντ δίνοντας του το ελεύθερο των κινήσεων στο χώρο, πράγμα που φαίνεται πως στα περισσότερα παιχνίδια – ειδικά του δεύτερου γύρου – φέρνει και τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ο Ζαχίντ βρίσκεται στον Παναθηναϊκό υπό την μορφή δανεισμού από τον ΑΠΟΕΛ, με τον σύλλογο από την Κύπρο να παραχωρεί τον παίκτη στους “Πράσινους” ως το τέλος της φετινής σεζόν. Από εκεί και πέρα το μέλλον του έμπειρου ποδοσφαιριστή παραμένει ανοιχτό, με τα σενάρια να βρίσκεται ανάμεσα στην επιστροφή του στη Κύπρο και την μόνιμη παραμονή του στην Αθήνα.

Στον ΑΠΟΕΛ, ο νέος τεχνικός του συλλόγου, Μαρίνος Ουζουνίδης όπως αναφέρεται από τα ρεπορτάζ εκτιμά το ταλέντο του παίκτη. Αυτό μεταφράζεται πως αν ο Μαρίνος παραμείνει στην Κύπρο και μετά το καλοκαίρι τότε ο Ζαχίντ πιθανότατα να επιστρέψει στην Μεγαλόνησο. Σε αντίθετη περίπτωση, οι “Πράσινοι” θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν τα πλήρη δικαιώματα του παίκτη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments