Αθλητισμός

Νίκολα Μιλουτίνοφ: Τραυματίστηκε ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού

Νίκολα Μιλουτίνοφ: Τραυματίστηκε ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού
Νίκολα Μιλουτίνοφ: Ο Σέρβος σέντερ έπεσε άτσαλα στο παρκέ μετά διεκδίκηση ριμπάουντ, γύρισε τον αστράγαλό του και σωριάστηκε στο παρκέ.

Νίκολα Μιλουτίνοφ: Συνεχίζεται η κακοδαιμονία στον Ολυμπιακό και τα προβλήματα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου του αγώνα με την Βιλερμπάν, σε ανύποπτη φάση, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ προσπάθησε να διεκδικήσει ένα ριμπάουντ, όμως έπεσε άτσαλα στο παρκέ και γύρισε στον αστράγαλό του.

Ο Σέρβος σέντερ σωριάστηκε στο παρκέ και άπαντες έτρεξαν προς το μέρος του. Απευθείας κινητοποιήθηκε το ιατρικό τιμ των Ερυθρόλευκων, με τον Σέρβο σέντερ αποχώρησε υποβασταζόμενος για τα αποδυτήρια. Ο τρόπος που αντέδρασε ο Σέρβος δείχνει ότι πρόκειται για σοβαρό τραυματισμό. Στις τάξεις του Ολυμπιακού υπάρχει τεράστια ανησυχία για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, την ώρα που τα προβλήματα είναι πάρα πολλά για το συγκρότημα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός αγωνίζεται με πολλά προβλήματα κόντρα στη Βιλερμπαν, αφού απόντες είναι οι Βασίλη Σπανούλης (αστράγαλος), Τέιλορ Ρότσεστι (θλάση), Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (αστράγαλος), Όγκουστιν Ρούμπιτ (πυρετός) και Μπράντον Πολ (πυρετός). Παράλληλα, ο Σακίλ ΜακΚίσικ και ο Ντουάιτ Μπάικς δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής μέχρι στιγμής, λόγω του ban που έχει επιβληθεί στον Ολυμπιακό από την EuroLeague.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments