Αθλητισμός

Ολυμπιακός Άρσεναλ: Με τον κόσμο πλάι του για το πρώτο βήμα

Ολυμπιακός Άρσεναλ: Με τον κόσμο πλάι του για το πρώτο βήμα
Ολυμπιακός Άρσεναλ: Οι "Ερυθρόλευκοι" παρουσιάζονται πανέτοιμοι για την αποψινή συνάντηση με τους "Κανονιέρηδες", με τον Πέδρο Μαρτίνς να πιστεύει πως το γεμάτο "Καραΐσκάκη" θα δώσει την ώθηση που χρειάζεται η ομάδα του για τη νίκη.

Ολυμπιακός Άρσεναλ: Αναμονή τέλος για τους Πειραιώτες, με τα ευρωπαϊκά βράδια να επιστρέφουν στο Φάληρο. Οι “Ερυθρόλευκοι” απόψε φιλοδοξούν να κάνουν το πρώτο και καθοριστικό βήμα για τη πρόκριση στη φάση των “16” του Europa League. Απέναντί τους ένα υψηλό εμπόδιο, αυτό της Άρσεναλ. Οι Λονδρέζοι έρχονται στον Πειραιά με σκοπό το θετικό αποτέλεσμα που θα τους εδραιώσει στη θέση του φαβορί στο ζευγάρι.

Από πλευράς Ολυμπιακού, ο προπονητής του συλλόγου, Πέδρο Μαρτίνς όλες τις προηγούμενες ημέρες δοκίμασε στις προπονήσεις κάθε πιθανό σενάριο προκειμένου να απαρτίσει την ενδεκάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έχοντας απέναντι του να αντιμετωπίσει μια άκρως επιθετική ομάδα. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει καταλήξει σε σχήμα 4-3-3 με μοναδική του σκέψη να παραμένει μία θέση, την οποία διεκδικούν Καμαρά και Μασούρα.

Αν ο Μαρτίνς επιλέξει τον Αφρικανό μέσο τότε Φορτούνης θα μεταφερθεί στα εξτρέμ, με τον Ολυμπιακό να αγωνίζεται με τρεις κλασικούς μέσους. Σε αντίθετη περίπτωση, αν ο Μασούρας πάρει θέση στη βασική ενδεκάδα, τότε ο αρχηγός των “Ερυθρόλευκων” θα τοποθετηθεί στον χώρο του κέντρου, πίσω από τον Ελ Αραμπί.

Από εκεί και πέρα, ο Ζοζέ Σα θα βρίσκεται κανονικά κάτω από τα δοκάρια, ενώ μπροστά του η τετράδα στην άμυνα θα απαρτίζεται από τους Ομάρ, Μπα, Σεμέδο και Τσιμίκα. Στον χώρο του κέντρου σταθεροί παραμένουν οι Γκιγιέρμε και Μπουχαλάκης, ενώ στην επίθεση θα τοποθετηθούν οι Ελ Αραμπί και Ματιέ Βαλμπουενά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments