Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Άρσεναλ: “Παρέλαση” σκάουτερς για τρεις των “ερυθρόλευκων”

Ολυμπιακός – Άρσεναλ: “Παρέλαση” σκάουτερς για τρεις των “ερυθρόλευκων”
Ολυμπιακός - Άρσεναλ: Ομάρ, Σα και Σεμέδο θα βρίσκονται στο μικροσκόπιο των Άγγλων σκάουτερς στον αγώνα της Πέμπτης.

Ολυμπιακός – Άρσεναλ: Το βράδυ της Πέμπτης, Άγγλοι σκάουτερς θα βρεθούν στο φαληρικό γήπεδο και όχι για να δουν κάποιον παίκτη των Λονδρέζων. Κάτι τέτοιο άλλωστε μπορούν να το κάνουν και στην Αγγλία. Έρχονται στην Ελλάδα με σκοπό να παρακολουθήσουν συγκεκριμένους παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι τους έχουν κινήσει το ενδιαφέρον.

Πρώτος και καλύτερος, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί

Ο Νορβηγός δεξιός μπακ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό και το καμπανάκι στην Αγγλία έχει ηχήσει για τα καλά. Αυτό δε σημαίνει ότι ο Ομάρ θα φύγει οπωσδήποτε από τον Ολυμπιακό, αλλά όσο δεν ανανεώνει το συμβόλαιο, τόσο τα σενάρια θα δίνουν και θα παίρνουν. Πάντως, στους Άγγλους αρέσει πολύ ο συγκεκριμένος παίκτης, αφού είναι αρκετά ταχυδυναμικός και έμπειρος και στην ηλικία που βρίσκεται είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποδώσει στο μέγιστο βαθμό στην Premier League.

Δεν είναι όμως μόνο ο Ομάρ στο στόχαστρο. Οι Σα και Σεμέδο αρέσουν πολύ και οι σκάουτερς θα έχουν την ευκαιρία να τους δουν και από κοντά σήμερα το βράδυ. Ο Σα έχει κάνει μια εξαιρετική σεζόν και για πολλούς έχει καταφέρει να ξεπεράσει στην αγάπη των οπαδών ακόμα και τον Ρομπέρτο. Είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας και η περίπτωση του ενδιαφέρει αρκετά τους Άγγλους.

Από την άλλη ο Σεμέδο είναι ένας παίκτης που με το που ήρθε στον Ολυμπιακό, ανέβασε πολλά επίπεδα την άμυνα του, με αποτέλεσμα οι “ερυθρόλευκοι” να έχουν φέτος την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα και μάλιστα με διαφορά. Οι Άγγλοι θέλουν να δουν αυτούς τους παίκτες από κοντά να δοκιμάζονται με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, ώστε να βγάλουν τα συμπεράσματα τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments