Ελλάδα

Πλατεία Ομονοίας: Εντυπωσιακό το συντριβάνι – Οι φαντασμαγορικές πρώτες δοκιμές

Πλατεία Ομονοίας: Εντυπωσιακό το συντριβάνι – Οι φαντασμαγορικές πρώτες δοκιμές
Πλατεία Ομονοίας: Μετράει αντίστροφα η νέα Πλατεία Ομονοίας με τον Κώστα Μπακογιάννη να μοιράζεται ένα βίντεο από τις δοκιμές του συντριβανιού.

Πλατεία Ομονοίας: Εδώ και αρκετό καιρό η Πλατεία ήταν κλειστή και τα έργα συνεχίζονταν με αμείωτο ρυθμό. Το πλήρωμα του χρόνου έχει έρθει και μετράμε αντίστροφα για τα αποκαλυπτήρια. Τις τελευταίες μέρες είχαν δει το φως της δημοσιότητας αρκετές φωτογραφίες που έδειχναν τη νέα Πλατεία Ομονοίας από ψηλά. Αυτή τη φορά ο Κώστας Μπακογιάννης μας έδωσε μια γεύση από το συντριβάνι.

Ο δήμαρχος της Αθήνας έχει αναρτήσει τις εικόνες από τις δοκιμές του συντριβανιού και οι εικόνες είναι πραγματικά εντυπωσιακές. Η ίδια η πλατεία έχει υποστεί ολικό “λίφτινγκ”, με το πράσινο στην κυκλική της μορφή να θυμίζει… μια άλλη εποχή. Αυτό που πραγματικά τραβάει όλα τα βλέμματα είναι το εντυπωσιακό συντριβάνι, με το νερό να εκτοξεύεται σε μεγάλο ύψος και τα φώτα να αλλάζουν ανά δευτερόλεπτα.

Μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδος, η “νέα” Ομόνοια αναμένεται να παραδοθεί για χρήση στους κατοίκους και τους επισκέπτες της πρωτεύουσας, όπως έχει ανακοινώσει ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης. “Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η πλατεία Ομονοίας βρίσκεται στην τελική ευθεία και θα παραδοθεί στους κατοίκους της Αθήνας. Πάμε να την αγαπήσουμε από την αρχή…”, έγραψε σε ανάρτησή του, στα κοινωνικά δίκτυα, ο δήμαρχος Αθηναίων.

Δείτε το σχετικό βίντεο με το εντυπωσιακό συντριβάνι που θα κοσμεί την ιστορική πλατεία

Δοκιμές στην Ομόνοια

Δοκιμές στην Ομόνοια. Πλατεία ξανά! Έρχεται..

Gepostet von Κώστας Μπακογιάννης am Donnerstag, 20. Februar 2020

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments