Αθλητισμός

Κύπελλο Ελλάδος τελικός: Οι σκέψεις της ΕΠΟ και η προοπτική του ΟΑΚΑ

Κύπελλο Ελλάδος τελικός: Οι σκέψεις της ΕΠΟ και η προοπτική του ΟΑΚΑ
Κύπελλο Ελλάδος τελικός: Οι διοργανωτές αναφέρουν στη προκήρυξη πως ο τελικός της διοργάνωσης δεν μπορεί να διεξαχθεί σε γήπεδο μίας εκ των φιναλίστ, ωστόσο δεν αποκλείεται ο φετινός θεσμός να ολοκληρωθεί στο ΟΑΚΑ.

Κύπελλο Ελλάδος τελικός: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και ΑΕΚ – Άρης είναι οι τέσσερις ομάδες που θα διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος. Οι παραπάνω σύλλογοι αναμένεται να δώσουν μεγάλες μάχες προκειμένου να αποκτήσουν τα δύο πολυπόθητα εισιτήρια που οδηγούν στη διεκδίκηση του τροπαίου, με το φίλαθλο κοινό να περιμένει με ανυπομονησία τις κορυφαίες συναντήσεις.

Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν, βάσει προγράμματος, στις 3 και 4 Μαρτίου και οι ρεβάνς στις 22 και 23 Απριλίου. Υπενθυμίζεται ότι ο τελικός θα διεξαχθεί στις 23 Μαΐου, ωστόσο ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το γήπεδο που θα φιλοξενήσει το τελευταίο παιχνίδι της διοργάνωσης. Αυτό αναμένεται να καθοριστεί από τις ομάδες που θα απαρτίζουν το ζευγάρι του τελικού, με την διοργανώτρια να αποφασίζει τότε μαζί με τις αντιπροσωπείες των δύο ομάδων και την αστυνομία τον τόπο συνάντησης.

Σύμφωνα με τη προκήρυξη που έχει συνταχθεί από τους διοργανωτές το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον τελικό δεν θα πρέπει να είναι φυσική έδρα καμίας εκ των ομάδων που θα συμμετάσχουν σε αυτόν. Ωστόσο υπάρχει ένα “παραθυράκι” το οποίο αναφέρει πως αν οι ομάδες συμφωνήσουν τότε ο κανονισμός μπορεί να αλλάξει. Αυτό σημαίνει πως κάθε ένα από τα τέσσερα γήπεδα των προαναφερόμενων ομάδων έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει τον τελικό. Αρκεί πάντα να υπάρχει η σύμφωνη γνώμη και των δύο μονομάχων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments