Αθλητισμός

Μαντί Καμαρά Ολυμπιακός: Στα ραντάρ της Άρσεναλ ο Αφρικανός

Μαντί Καμαρά Ολυμπιακός: Στα ραντάρ της Άρσεναλ ο Αφρικανός
Μαντί Καμαρά Ολυμπιακός: Οι δύο αναμετρήσεις των "Ερυθρόλευκων" με την Άρσεναλ για τη φάση των "32" του Europa League είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους Λονδρέζους να τσεκάρουν τις ικανότητες του Αφρικανού μέσου των Πειραιωτών.

Μαντί Καμαρά Ολυμπιακός: Η χθεσινή πρώτη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ ανέδειξε νικητές τους Λονδρέζους μέσα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Το τέρμα του Αλεξάντρ Λακαζέτ έμελλε να καθορίσει την αναμέτρηση, με τους “Ερυθρόλευκους” πλέον να καλούνται σε ανατροπή του σκηνικού στον επαναληπτικό στο Λονδίνο. Οι Πειραιώτες παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικοί καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ωστόσο στο τέλος αποχώρησαν με την πικρή γεύση της ήττας, η οποία δυσκολεύει αρκετά την υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς παρέταξε την ομάδα του με τρεις ανασταλτικούς μέσους θέλοντας να ελέγξει τον ρυθμό της αναμέτρησης. Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης και Καμαρά προσπάθησαν να περιορίσουν τους κινδύνους και εν πολλοίς τα κατάφεραν παίρνοντας καλό βαθμό. Ο τελευταίος μάλιστα όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ είχε έναν παραπάνω λόγο να ξεδιπλώσει τις ικανότητές του. Ελληνικά και βρετανικά Μέσα αναφέρουν πως η Άρσεναλ βρίσκεται στη λίστα των ομάδων που τελευταία παρακολουθούν την εξέλιξη του παίκτη.

Τα δύο παιχνίδια κόντρα στους “Ερυθρόλευκους” ήρθαν ως η καλύτερη ευκαιρία για την ομάδα του Αρτέτα να δει από κοντά τον Καμαρά κρίνοντας για το αν θα πρέπει το καλοκαίρι να προβούν σε πρόταση για την αγορά των δικαιωμάτων του. Θυμίζουμε πως η Άρσεναλ δεν είναι η μόνη ομάδα από το Νησί που εξετάζει τη περίπτωση του Καμαρά. Στο κάδρο των υποψηφίων βρίσκεται σταθερά και η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με τους νεοφώτιστους μάλιστα πριν έναν μήνα να φθάνουν αρκετά κοντά στην απόκτηση του μέσου του Ολυμπιακού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments