Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Άρσεναλ: Και τώρα μόνο… ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός – Άρσεναλ: Και τώρα μόνο… ΠΑΟΚ
Ολυμπιακός - Άρσεναλ: Δεν υπάρχει χρόνος για τους Πειραιώτες, που πρέπει να γυρίσουν το διακόπτη αμέσως.

Ολυμπιακός – Άρσεναλ: Ο Ολυμπιακός έκανε ότι μπορούσε απέναντι στην Άρσεναλ, έφτασε σε κάποιες περιπτώσεις κοντά στο γκολ, την κράτησε σε χαμηλή απόδοση, αλλά στο τέλος ρίσκαρε για τη νίκη και βρέθηκε να χάνει κιόλας από ένα γκολ των “κανονιέρηδων” στην αντεπίθεση. Ελάχιστα λεπτά όμως πέρασαν από τη λήξη του αγώνα, για να αλλάξει ο διακόπτης και να σκέφτονται όλοι το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Οι “ερυθρόλευκοι” δεν έχουν πολύ χρόνο για να ετοιμαστούν για το συγκεκριμένο παιχνίδι, γιαυτό η “προετοιμασία” ξεκίνησε με το… σφύριγμα της λήξης αφού Καμαρά, Σεμέδο και Φορτούνης μίλησαν και για τον ΠΑΟΚ στις δηλώσεις τους. Ο Πέδρο Μαρτίνς δε μας έχει συνηθίσει σε πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα και η λογική λέει ότι κάτι τέτοιο δε θα γίνει ούτε τώρα. 

Οι περισσότεροι που αγωνίστηκαν κόντρα στην αγγλική ομάδα είναι φαβορί να ξεκινήσουν και απέναντι στους Θεσσαλονικείς.

Στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού είναι ο Χασάν, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη, ενώ πιθανή είναι και η χρησιμοποίηση του Φορτούνη που πέρασε στη θέση του Μπουχαλάκη στο δεύτερο μέρος του χθεσινού ματς. Περισσότερα θα φανούν στην αυριανή – τελευταία προπόνηση πριν από το παιχνίδι στην Τούμπα, αφού όσοι έπαιξαν κόντρα στην Άρσεναλ θα κάνουν αποθεραπεία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments