Αθλητισμός

Παναθηναϊκός Γιώργος Δώνης: «Στηρίζουμε τον προπονητή, παρ’ όλο που παραιτήθηκε μέσα στη σεζόν»

Παναθηναϊκός Γιώργος Δώνης: «Στηρίζουμε τον προπονητή, παρ’ όλο που παραιτήθηκε μέσα στη σεζόν»
Παναθηναϊκός Γιώργος Δώνης: Η "πράσινη" ΠΑΕ έβγαλε ανακοίνωση στήριξης στον προπονητή παρά τα όσα έχουν γίνει τις τελευταίες ώρες.

Παναθηναϊκός Γιώργος Δώνης: Τις τελευταίες ώρες ο έμπειρος τεχνικός άναψε φωτιές με όσα είπε σε συνέντευξή του στα κανάλια Novasports. Συγκεκριμένα τόνισε ότι έχει διαφωνίες στον τρόπο λειτουργίας της ομάδας. Συγκεκριμένα τόνισε ότι είναι αντίθετος στο ενδεχόμενο απόκτησης του Βέλεθ καθώς είναι καλλυμένος με τα στόπερ που έχει.

Παράλληλα, τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος για να υπόσχεται χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Τα όσα είπε ο Δώνης προκάλεσαν μεγάλη κουβέντα και όλοι περίμεναν την αντίδραση της ΠΑΕ. Με ανακοίνωση τους οι “πράσινοι” τόνισαν ότι στηρίζουν τον Δώνη όπως κάνουν διαχρονικά με όλους τους προπονητές. Ωστόσο στην ανακοίνωση υπάρχουν και κάποια “καρφιά” για τον προπονητή της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει αποδείξει εμπράκτως ότι στηρίζει και σέβεται τη θέση του προπονητή της ομάδας, ως εκ τούτου και τον σημερινό προπονητή της, Γιώργο Δώνη, τον οποίο εμπιστεύτηκε το καλοκαίρι του 2018 και έκτοτε τον στηρίζει, ακόμα και όταν κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης.

Σχετικά με το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, αυτός γίνονταν και γίνεται από τον τεχνικό διευθυντή, πάντα σε συνεννόηση με τον προπονητή. Τέλος οι όποιες διαφορές πρέπει να επιλύονται εσωτερικά με συζήτηση και όχι με δημόσιες τοποθετήσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments