Πολιτισμός

Halston Netflix: Πρώτες εικόνες από την επικείμενη σειρά

Halston Netflix: Πρώτες εικόνες από την επικείμενη σειρά
Halston Netflix: Η σειρά είναι τελικά γεγονός και ο αγαπημένος Γιούαν ΜακΓκρέγκορ αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Halston Netflix: Η σειρά του Netflix σκηνοθεσίας Ράιαν Μέρφι με θέμα τη ζωή του απίθανου Halston είναι τελικά γεγονός . Ο Αμερικανός σεναριογράφος, σκηνοθέτης και παραγωγός δημοσιοποίησε το teaser για τη σειρά του Netflix στο λογαριασμό του στο Instagram, με τον Γιούαν ΜακΓκρέγκορ στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Καθώς το «Love Is The Drug» των Roxy Music ακούγεται, ο ΜακΓκρέγκορ επιθεωρεί μοντέλα και υφάσματα. Η Ρεμπέκα Ντέγιαν εμφανίζεται ως η Ιταλίδα μοντέλο, που έγινε σχεδιάστρια κοσμημάτων, Έλσα Περέτι, η οποία δημιούργησε το μπουκάλι – δάκρυ για το άρωμα του Halston με τις περισσότερες πωλήσεις.

Ποιος ήταν ο Halston

Μια πραγματική βόμβα υψηλής ραπτικής που εξερράγη στην καρδιά της Νέας Υόρκης, ο Χάλστον έζησε το αμερικανικό όνειρο διασχίζοντας με μια ανάσα την απόσταση από την πληκτική Άιοβα μέχρι τις ξέφρενες νύχτες του Studio 54 και τα πιο λαμπερά μητροπολιτικά ντεφιλέ. Απλές γραμμές, ακριβά υφάσματα, πρωτοποριακή αντίληψη του prêt a porter, έφεραν φήμη και χρήμα αλλά όχι την γνώση ότι η ανυποψίαστη Τέχνη καταβαραθρώνεται όταν νομίζει πως η συνεργασία της με τον κόσμο των σκληρών επιχειρήσεων μπορεί να είναι επικερδής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments