Αθλητισμός

ΑΕΚ: Με αλλαγές κόντρα στον ΟΦΗ – Ενδεκαδάτος ο Λάτσι

ΑΕΚ: Με αλλαγές κόντρα στον ΟΦΗ – Ενδεκαδάτος ο Λάτσι
ΑΕΚ: Ο Μάσιμο Καρέρα βλέπει το παιχνίδι με τον ΟΦΗ σαν μια ευκαιρία για δοκιμές ενόψει των play off.

ΑΕΚ: Η “Ένωση” φαίνεται ότι θα παραταχθεί με αρκετές αλλαγές στο αρχικό της σχήμα στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο άδειο από κόσμο ΟΑΚΑ. Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ έχει πολλές απουσίες όπως αυτές των τιμωρημένων Βράνιες και Σβάρνα αλλά και του τραυματία Τσιγκρίνσκι. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι στην ενδεκάδα θα βρεθεί ο Λάτσι στο πλευρό του Οικονόμου.

Την ίδια στιγμή, ο Ιταλός αναμένεται να παίξει με τρεις στο κέντρο. Συγκεκριμένα, χθες δοκίμασε τους Σιμόες, Σιμάνσκι και Κρίστισιτς, ενώ στην επίθεση δοκίμασε σχήμα με τους Μάνταλο, Λιβάγια και Ολιβέιρα έχοντας τον Αραούχο εκτός. Επιπλέον, η σκωληκοειδίτιδα του Μπάρκα φέρνει τον Τσιντώτα και πάλι στο αρχικό σχήμα.

Δεν προβληματίζεται ο Καρέρα

Τα προβλήματα τραυματισμών και τιμωριών είναι αρκετά, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ο Καρέρα “πονοκεφαλιάζει”. Έχει εμπιστοσύνη στο ρόστερ του και ίσα ίσα που βλέπει αυτό το ματς σαν ευκαιρία να δοκιμάσει παραπάνω πράγματα και να έχει μια ακόμα καλύτερη εικόνα της ομάδας ενόψει των αναμετρήσεων των play off. Φυσικά και αυτό το παιχνίδι έχει βαθμολογική σημασία, αλλά η προοπτική να συνδυαστεί μια νίκη με το κέρδος καινούργιων παικτών και σχηματισμών εξιτάρει τον Ιταλό τεχνικό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments