Αθλητισμός

Γιώργος Σίμος: Σε εκτίμηση από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού

Γιώργος Σίμος: Σε εκτίμηση από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού
Γιώργος Σίμος: Αρκετά είναι τα ονόματα που "παίζουν" για αντικαταστάτες του Γιώργου Δώνη στον Παναθηναϊκό. Ένα από αυτά είναι και του Γιώργου Σίμου.

Γιώργος Σίμος: Ο Γιώργος Δώνης άναψε φωτιές με όσα είπε σε συνέντευξή του στα κανάλια Novasports, με το «διαζύγιο» μεταξύ του Έλληνα προπονητή και του Παναθηναϊκού να φαίνεται το πιο πιθανό σενάριο. Ήδη τα ονόματα που ακούγονται για τον αντικαταστάτη του είναι αρκετά. Ένα από αυτά και του Γιώργου Σίμου. 

Ο Γιώργος Σίμος έχει αρκετούς υποστηρικτές τόσο στην ΑΕΚ όσο και στον Παναθηναϊκό. 

Έτσι, όπως σημειώνει η Sportday, αν αυτή τη στιγμή πήγαινε ο Γιάννης Αλαφούζος σε επιλογή Έλληνα προπονητή για την αντικατάσταση του Δώνη, ο Σίμος θα βρισκόταν στις ψηλές θέσεις της λίστας. Ο 41χρονος τυγχάνει εκτίμησης του “πράσινου” στρατοπέδου ενώ οι ιθύνοντες της ομάδας δηλώνουν ενθουσιασμένοι με την επιθετική φιλοσοφία, με την οποία προσεγγίζει τα παιχνίδια. Βέβαια, η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν είναι μιας και ο Γιαννιώτης τεχνικός βρίσκεται στον πάγκο του ΟΦΗ, με το συμβόλαιο του να έχει ισχύ ως το 2021.

Ακόμη μία λύση, σύμφωνα με τις φήμες, για τον πάγκο του Παναθηναϊκού είναι εκείνη του Γιάννη Γκούμα.

Ο νυν τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων κάνει εξαιρετική δουλειά στις μικρές εθνικές και έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετού κόσμου στο Κορωπί, οι οποίοι πήραν τις πληροφορίες τους από τους πιτσιρικάδες που στελεχώνουν τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα. Μάλιστα ένα από τα επιχειρήματα για τον Γιάννη Γκούμα είναι το γεγονός πως ο ίδιος αποτελεί γέννημα-θρέμμα των «πρασίνων», στους οποίους αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του (1994-2009).

Αυτό σημαίνει πως ο ίδιος γνωρίζει την ομάδα, αλλά και το κλίμα το οποίο επικρατεί. Ο Γιάννης Γκούμας έχει και το ατού ότι γνωρίζει καλά τους μικρούς του Παναθηναϊκού. Σε κάποιους συνεργάτες του Αλαφούζου ο νυν τεχνικός των Ελπίδων θεωρείται ιδανικός για να «τρέξει» το πρότζεκτ των μικρών του τριφυλλιού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments