Αθλητισμός

Λαμία – Άρης 2-2

Λαμία – Άρης 2-2
Λαμία - Άρης: Συναρπαστικό παιχνίδι στη Λαμία, με την ομώνυμη ομάδα να έρχεται ισόπαλη (2-2) με τον Άρη, για την 25η αγωνιστική της Super League.

Λαμία – Άρης: Η Λαμία με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Αραβίδη πήγε να πάρει το τρίποντο κόντρα στον Άρη, ωστόσο οι Θεσσαλονικείς με δύο γκολ σε τρία λεπτά πήραν την ισοπαλία (2-2). Οι «κιτρινόμαυροι» ήθελαν ένα τρίποντο που θα τους εξασφάλιζε και μαθηματικά την είσοδο στα πλέι οφ, αλλά δεν τα κατάφεραν. Την ίδια ώρα, οι γηπεδούχοι συνεχίζουν να κάνουν όνειρα για την πρώτη εξάδα.

Το ματς

Αν και η Λαμία δεν το συνηθίζει, βγήκε από νωρίς μπροστά ψάχνοντας το γκολ. Στο 16′ ο Καραμάνος κέρδισε το πέναλτι, ο Βασιλόγιαννης ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Κουέστα τον σταμάτησε. Πάντως, ο τερματοφύλακας της ομάδας από την Θεσσαλονίκη δεν είχε απάντηση στην προσπάθεια του Χρήστου Αραβίδη στο 24′ που βρήκε δίχτυα στην επιστροφή του στα ελληνικά γήπεδα κάνοντας το 1-0

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους και το 48ο λεπτό, ο πρώην διεθνής επιθετικός βρήκε και πάλι δίχτυα ξεσπώντας σε πανηγυρισμούς. Ο Άρης ωστόσο δεν πτοήθηκε. Με την ποιότητα που διαθέτει, βρήκε απάντηση με συνοπτικές διαδικασίες. Αρχικά στο 52′ ο Λάρσον μείωσε σε 2-1 και στο 54′ ο Ιντέγε ισοφάρισε στο τελικό 2-2.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments