Αθλητισμός

Μπάγερν – Πάντεμπορν: Βρέφος πέθανε μέσα στο γήπεδο

Μπάγερν – Πάντεμπορν: Βρέφος πέθανε μέσα στο γήπεδο
Μπάγερν – Πάντεμπορν: Τραγωδία στην "Αλιάνζ Αρένα" καθώς στην αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου με την Πάντεμπορν ένα κοριτσάκι 14 μηνών έφυγε από τη ζωή.

Μπάγερν – Πάντεμπορν: Την Παρασκευή, η Μπάγερν Μονάχου φιλοξένησε τη Πάντερμπορν για την 23η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα και κατά τη διάρκεια του αγώνα συνέβη ένα θλιβερό γεγονός. Ένα κοριτσάκι 14 μηνών κατέρρευσε στο γήπεδο. Άμεσα έγιναν προσπάθειες να το επαναφέρουν και στην συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στο Μόναχο. Παρά τις ενέργειες των γιατρών, το κοριτσάκι δεν άντεξε και πέθανε.

Όπως έγινε γνωστό, ήταν ανιψιά του επιθετικού της Πάντερμπορν, Στρέλι Μάμπα. Η Μπάγερν Μονάχου από την πλευρά της εξέδωσε ανακοίνωση, όπου εξέφρασε τα συλλυπητήριά της.

Στο αγωνιστικό, με δύο γκολ ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι οδήγησε την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου σε αγχώδη νίκη με 3-2 επί της ουραγού Πάντερμπορν. Στα πρώτα 45 λεπτά, οι Βαυαροί βρήκαν απέναντί τους μια πολύ καλά στημένη άμυνα, την οποία λύγισαν για πρώτη φορά μόλις στο 25ο λεπτό, όταν ο Σερζ Γκνάμπρι έκανε ωραία ατομική ενέργεια και άνοιξε το σκορ με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή.

Το γκολ έλυσε κάπως τα πόδια των γηπεδούχων, οι οποίοι πλησίασαν στο 2-0, δεν το πέτυχαν και, λίγο πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, δέχθηκαν την ισοφάριση (44′). Ο Μάνουελ Νόιερ, ο οποίος βγήκε πολλές φορές αρκετά μέτρα έξω από την εστία του, το επιχείρησε εκ νέου, ο Ντένις Σρμπένι όμως του έκλεψε την μπάλα και πλάσαρε στην κενή από τερματοφύλακα εστία.

Στο δεύτερο μέρος, η Μπάγερν έψαξε με μεγαλύτερη ζέση το γκολ και το πέτυχε με τον συνήθη ύποπτο, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος ολοκλήρωσε ιδανικά προσπάθεια και ασίστ του Γκνάμπρι (70′). Το τέρμα του Πολωνού έδειχνε να βάζει τα πράγματα οριστικά στην… θέση τους, αλλά η εξαιρετική ομάδα του (ακούραστου στο κέντρο) Σεμπάστιαν Βασιλειάδη βρήκε εκ νέου απάντηση (75′), με τον Σβεν Μίχελ να πλασάρει σε κενή εστία, ύστερα από αντεπίθεση και απόκρουση του Νόιερ σε σουτ του Ντένις Γιαστρέμπσκι. Το δίδυμο Γκνάμπρι – Λεβαντόφσκι έδρασε ξανά και, δύο λεπτά πριν από την συμπλήρωση του 90′, ο πρώτος σέντραρε από αριστερά και ο δεύτερος, προ κενής εστίας, δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει, να δώσει τη νίκη στην ομάδα του και να φτάσει τα 25 γκολ στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments