Αθλητισμός

Ουσεϊνού Μπα: Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο στόπερ του Ολυμπιακού

Ουσεϊνού Μπα: Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο στόπερ του Ολυμπιακού
Ουσεϊνού Μπα: Αρκετά θετικές εντυπώσεις άφησε ο Ουσεϊνού Μπα στην πρόσφατη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Άρσεναλ.

Ο Ουσεϊνού Μπα ήταν εκ των κορυφαίων στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ. Ο παίκτης των Πειραιωτών εντυπωσίασε με την απόδοσή του και επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά ότι δικαίως βρίσκεται στη βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν. Οι συμπαίκτες του, ο προπονητής του αλλά και ο Σαντιό Μανέ του απένειμαν τα εύσημα μετά το ματς γεμίζοντας τον με αισιοδοξία για τη συνέχεια. 

Ο Σενεγαλέζος έδωσε πολλές μάχες κόντρα στους “κανονιέρηδες” και έδειξε πως με το σπαθί του ξεκινά κάθε ματς βασικός. 

Μάλιστα, σύμφωνα με τη Livesport, ο 24χρονος θηριώδης κεντρικός αμυντικός φέρεται να ενθουσίασε τους σκάουτ της Λέστερ και της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, αλλά και αυτούς της Τορίνο και της ΣΠΑΛ. Ομάδες από την ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου λοιπόν, επέλεξαν να στείλουν στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” «κατασκόπους» τους, με σκοπό να παρακολουθήσουν από κοντά τόσο ποδοσφαιριστές των Λονδρέζων όσο και παίκτες των Πειραιωτών. Ένας από αυτούς ήταν και ο Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος μονοπώλησε το ενδιαφέρον. Ωστόσο, στον Ολυμπιακό δεν χρειάζεται να ανησυχούν για ενδεχόμενη αποχώρησή τους αφού όπως υπενθυμίζεται ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2023.

Την ίδια ώρα, οι Πειραιώτες αφήνουν πίσω τους το ματς του Europa League και συγκεντρώνονται στο αυριανό ντέρμπι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα έχει στη διάθεσή του εκτός από τον τραυματία Σουντανί και τους Χριστοδουλόπουλο, Λοβέρα και Μορ. Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον ΠΑΟΚ: Αλέν, Μπα, Μπουχαλάκης, Καφού, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Γκασπάρ, Γκιλιέρμε, Χασάν, Καραργύρης, Καμαρά, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Σα, Σεμέδο, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Βαλμπουενά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments