Αθλητισμός

“Χαμός” με τον Δώνη μετά το τέλος του αγώνα [vid]

“Χαμός” με τον Δώνη μετά το τέλος του αγώνα [vid]
Γιώργος Δώνης: Την αποθέωση από τον κόσμο του Παναθηναϊκού γνώρισε ο Γιώργος Δώνης μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης.

Γιώργος Δώνης: Πολύ όμορφες εικόνες αντικρίσαμε μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα στην Τρίπολη (;-1). Ο κόσμος που βρισκόταν στις κερκίδες άρχισε να τραγουδά ρυθμικά το όνομα του Γιώργου Δώνη και να τον αποθεώνει, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την στήριξή του προς το πρόσωπό του, μετά και τις εξελίξεις των τελευταίων ωρών που τον θέλουν να αποχωρεί από τον “πράσινο” πάγκο.

Ο 41χρονος από την πλευρά του ανταποκρίθηκε. Γύρισε πως την κερκίδα χειροκρότησε τους φιλάθλους και με μια κίνηση έδειξε το σήμα του τριφυλλιού.

Διάστρεμμα ο Χατζηθεοδωρίδης:

Στα άσχημα νέα της αναμέτρησης ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης αποχώρησε με διάστρεμμα από τον αγωνιστικό χώρο. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έχει υποστεί διάστρεμμα στο αριστερό του πόδι, έγινε αλλαγή στο 60’ (πήρε τη θέση του ο Αλεξανδρόπουλος) και θα υποβληθεί σε εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί επακριβώς το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, σε ένα ματς με αρκετά νεύρα οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 1-1. Σκορ που απομακρύνει του Αρκάδες από την είσοδό τους στα πλέι οφ. ενώ σταθερά παραμένει στην τέταρτη θέση η ομάδα του Γιώργου Δώνη. Το τέρμα του Παναθηναϊκού σημείωσε με εύστοχο πέναλτι ο Μακέντα στο 51′. Για τους γηπεδούχους ισοφάρισε ο Χαουρέγκι στο 85′. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments