Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Να μην γίνει το παραμικρό στην Τούμπα

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Να μην γίνει το παραμικρό στην Τούμπα
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Να κυλήσουν όλα ομαλά στο σημερινό μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θέλουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί απόψε στις 19:30 στην Τούμπα τον Ολυμπιακό, για την 25η αγωνιστική της Super League και οι ιθύνοντες των πρωταθλητών θέλουν να κυλήσουν όλα ομαλά. Οι γηπεδούχοι θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη για να ανεβούν και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ οι Πειραιώτες έχουν το προβάδισμα και θέλουν να το διατηρήσουν. Βέβαια, εκτός από το αγωνιστικό ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και η ασφάλεια των δύο ομάδων.

Ήδη από το βράδυ της Πέμπτης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος δεν έχει σταματήσει να μιλάει με συνεργάτες και υπαλλήλους της ΠΑΕ για την ασφάλεια του αγώνα, ζητώντας να μη γίνει το παραμικρό.

Όπως γίνεται γνωστό, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ ζήτησε να μην υπάρξει η παραμικρή ένταση. Ενώ σύμφωνα με την Live Sport ειδικά κατά την άφιξη του Ολυμπιακού και των διαιτητών θα υπάρξει επιπλέον σεκιούριτι, ενώ θα σταματήσει η κυκλοφορία των φιλάθλων στις θύρες 1,2,3 και VIP τη στιγμή που θα φτάσουν οι “ερυθρόλευκοι” στην Τούμπα. Επιπλέον, ένα από τα πρώτα μέτρα που έχουν πάρει οι Θεσσαλονικείς είναι το δίχτυ που έχει τοποθετηθεί σε όλες τις θύρες του γηπέδου.

Στόχος τους να μην υπάρξει καμία πιθανότητα τιμωρίας της ομάδας. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ φοβούνται πως με την πρώτη ευκαιρία κάποιου «παραστρατήματος» μπορεί να υπάρξει διακοπή και για αυτό το λόγο έχει υπάρξει και σχετική οδηγία στους οργανωμένους, οι οποίοι θα κληθούν να προστατέψουν την ομάδα τους από κάποιους ανεγκέφαλους.

“Ώρα ντέρμπι στο γήπεδο της Τούμπας. Το πρώτο από τα πολλά που θα ακολουθήσουν μέχρι το φινάλε της σεζόν. Ας δείξουμε σε όλους ότι το ποδόσφαιρο είναι το μόνο που μας απασχολεί. Το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό για την 25η αγωνιστική της Super League 2019-20, είναι η αρχή μίας σειράς αγώνων που θα κρίνουν τους τίτλους της σεζόν. Σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να είμαστε όλοι μαζί δίπλα στην ομάδα. Με μυαλό και συγκέντρωση αφήνουμε στην άκρη κάθε ενέργεια που μπορεί να πλήξει την ομάδα. Δεν χρησιμοποιούμε πυρσούς, βεγγαλικά και κροτίδες. Προσέχουμε την συμπεριφορά μας, αλλά και των γύρω μας. Σπρώχνουμε την ομάδα μας στη νίκη μόνο με τη φωνή μας” ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments