Ελλάδα

Πατρών – Πύργου τροχαίο: Δυστύχημα με δυο νεκρούς στη Νέα Μανωλάδα

Πατρών – Πύργου τροχαίο: Δυστύχημα με δυο νεκρούς στη Νέα Μανωλάδα
Πατρών - Πύργου τροχαίο: Τροχαίο δυστύχημα με δυο νεκρούς σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην Πατρών - Πύργου, στο ύψος της Νέας Μανωλάδας.

Πατρών – Πύργου τροχαίο: Δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους, το βράδυ της Κυριακής, από τροχαίο που σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος της Νέας Μανωλάδας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τροχαίο δυστύχημα συνέβη ύστερα σύγκρουση δύο φορτηγών στα οποία ακολούθως προσέκρουσε ένα ΙΧ όχημα.

Από το ΙΧ, οι άνδρες της Πυροσβεστικής απεγκλώβισαν τα άψυχα κορμιά δύο ανδρών.  Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Βάρδας όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Νωρίτερα, είχε σημειωθεί ένα ακόμη τροχαίο. Στην Εύβοια αυτή τη φορά.

Τέσσερα παιδιά που στεκόντουσαν σε πεζοδρόμιο τραυματίστηκαν μετά από σύγκρουση δύο αυτοκινήτων στο κέντρο του Αλιβερίου. Το ένα ΙΧ αυτοκίνητο κατευθυνόταν προς το Αλιβέρι και το άλλο ερχόταν από τον περιφερειακό με κατεύθυνση τη Χαλκίδα.

Στη διασταύρωση που υπάρχει μέσα στην πόλη έγινε παραβίαση του STOP από το αυτοκίνητο που ερχόταν από τον περιφερειακό, με αποτέλεσμα τη δυνατή σύγκρουση των δύο οχημάτων, τα οποία στην συνέχεια ακολούθησαν μία τρελή πορεία, παρασύροντας μέχρι και κολόνα για να καταλήξουν δυστυχώς πάνω στους τέσσερις εφήβους.

Επικράτησε πανικός στο σημείο με τα παιδιά να φωνάζουν και τους περαστικούς να τρέχουν να βοηθήσουν. Τραυματίστηκαν με κατάγματα και χτυπήματα στο σώμα τους, χωρίς όμως να κινδυνεύει η ζωή τους. Μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments