Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για σήμερα Κυριακή [23/02/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για σήμερα Κυριακή [23/02/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Κυριακή (23/02/20).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Κυριακή (23/02/20).

κριός

Το σύμπαν φαίνεται αποφασισμένο να σου προσφέρει μια φανταστική δυνατότητα στην ερωτική σου ζωή. Ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σου, θα νιώσεις πως έχεις κίνητρα για να αξιοποιήσεις την ευκαιρία να απομακρυνθείς από τη ζώνη άνεσης του δεσμού σου. Αυτός ο νέος προσδιορισμός, θα συνδυαστεί υπέροχα με αρκετή ευαισθησία για να μειώσει ή και να εξαλείψει οποιαδήποτε σύγκρουση υπήρξε πρόσφατα με το ταίρι σου.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

ταύρος

Η ερωτική σου ζωή μπορεί να έχει μυστηριώδεις ιδιότητες καθώς η Αφροδίτη επηρεάζει την ιδιωτικότητα και την απομόνωση. Αλλά αυτό, σου προσφέρει την ευκαιρία να αξιολογήσεις τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερη, τότε μια αποκάλυψη από το άτομο που σε ενδιαφέρει θα σε ενθουσιάσει. Αν είσαι σε σχέση τότε η επιθυμία να εστιάσεις το πάθος σου στον εραστή σου, θα γίνει πιο έντονη. Είτε έτσι είτε αλλιώς, η ερωτική σου ζωή γίνεται η δουλειά σου.

δίδυμοι

Θα λάβεις περισσότερη προσοχή από το ταίρι σου, αυτό το διάστημα και θα νιώσεις πολύ χαρούμενη. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, κάποιος θα σε αιχμαλωτίσει με τους αβρούς τρόπους του και θα σε γοητεύσει. Αυτό που μπορεί να ξεκινήσει σαν πνευματική σύνδεση, μπορεί να γίνει βαθύτερο με το πέρασμα του χρόνου. Αλλά ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σου, ο τρόπος με τον οποίο κάνεις κάτι διαφορετικά, είναι αυτό που κάποιος θα λατρέψει σε σένα.

καρκίνος

Η επικοινωνία με τον εραστή σου, θα γίνει ευκολότερη αυτό το διάστημα. Θα ανακαλύψεις επίσης, πως μπορείτε με το ταίρι σου να συνδυάσετε τα ταλέντα σας για να πετύχετε ένα κοινό στόχο. Εκτιμάτε ο ένας τις απόψεις του άλλου και μπορείτε να συνεισφέρετε σε ιδέες, που θα σας φανούν χρήσιμες. Αυτό θα είναι ένα πολυάσχολο διάστημα για σένα και το ταίρι σου και η σχέση σας….σίγουρα θ’ αντέξει στο χρόνο.

λέων

Η ερωτική σου ζωή και οι σχέσεις σου γενικότερα, επωφελούνται από ένα νέο ξεκίνημα, όσον αφορά την βαθιά ανταλλαγή και την οικειότητα. Οι προσπάθειες που έχεις καταβάλλει μέχρι τώρα για τη σχέση σου, θα σου εξασφαλίσουν ικανοποίηση. Ένα νέο κεφάλαιο αρχίζει στη σχέση σου και αφορά το «δούναι και λαβείν» μέσα σ’ αυτή. Θα έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις τα βαθιά σου συναισθήματα σ’ αυτόν που αγαπάς. Άδραξε λοιπόν την ευκαιρία.

παρθένος

Μια ερωτική ατμόσφαιρα διαπερνά την ερωτική σου ζωή. Η νέα σελήνη σου προσφέρει ένα νέο ξεκίνημα για τις ερωτικές σου σχέσεις και όχι μόνο. Η αγάπη θα μπορούσε επίσης να πάρει μια πιο αιθέρια ή μυστικιστική ποιότητα που φέρνει νέα επίπεδα ίντριγκας σε μια υπάρχουσα ή εκκολαπτόμενη σχέση. Αν είσαι ελεύθερη, τότε ίσως χρειαστεί να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, για το αν τα αισθήματα που έχεις για ένα ιδιαίτερο άτομο είναι γνήσια ή φανταστικά. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, πρέπει να γνωρίζεις, πως μια πόρτα στην ερωτική σου ζωή είναι έτοιμη να κλείσει – αλλά ανοίγει μια άλλη.

ζυγός

Η Αφροδίτη εξακολουθεί να επηρεάζει τις συνεργασίες και τις δεσμεύσεις σου. Αυτό θα μπορούσε να γλυκάνει αισθητά τη σχέση σου και να προσφέρει πολλές συναρπαστικές στιγμές με το ταίρι σου. Θα θελήσεις επίσης να κάνεις το αντικείμενο του πόθου σου να σε κυνηγήσει….όσο κι αν σου φαίνεται απίστευτο. Η επιθυμία σου να τον γοητεύσεις, θα προσθέσει περισσότερο πάθος στη σχέση σου. Απλά σιγουρέψου, πως αυτό το ερωτικό παιχνίδι θα είναι συναρπαστικό κι όχι εξαντλητικό.

σκορπιός

Παρόλο που δυσκολεύεσαι να κατανοήσεις τι νιώθεις κατά καιρούς, θα συνειδητοποιήσεις πως η σχέση σου είναι πιο διαισθητική. Η Νέα Σελήνη επηρεάζει όλα τα αγαπημένα και ρομαντικά στοιχεία, φέρνοντας ένα νέο ξεκίνημα στα ερωτικά σου. Ο έρωτας μπορεί να πάρει μια πιο αιθέρια ή ονειρική αίσθηση. Χρειάζεται να εμπιστευτείς τη διαίσθησή σου, σε ό,τι αφορά την πορεία της σχέσης σου.

τοξότης

Είναι μια εποχή που με το ταίρι σου, συνδέεστε σε ένα νέο επίπεδο ή δίνετε σοβαρές υποσχέσεις μεταξύ σας. Με μια νέα Σελήνη που επηρεάζει τα συναισθηματικά σου θεμέλια, θα μπορούσε να γίνει πιο σταθερή κι ενδεχομένως μόνιμη η σχέση σου. Βιώνεις μια σύνδεση, όπου ο ένας συμπληρώνει τον άλλον. Αυτό είναι το είδος της ένωσης, που η Νέα Σελήνη μπορεί να σου προσφέρει ή να ενισχύσει.

αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη σήμερα, στοχεύει τις σκέψεις, τα λόγια και τις δημιουργίες του νου. Έχεις την ευκαιρία να αξιοποιήσεις αυτή τη σεληνιακή επιρροή. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να κάνεις τις αποκαλύψεις σου, στο ταίρι σου. Εν τω μεταξύ, η Αφροδίτη συνεχίζει να προσφέρει μαγεία αναφορικά με τον τρόπο που σε βλέπουν οι άλλοι και… αν είσαι ελεύθερη ίσως δημιουργήσεις σχέση, με άτομο εξουσίας.

υδροχόος

Οι ανάγκες σου θα είναι πολύ διαφανείς αυτή την εβδομάδα – και αυτό σίγουρα είναι χρήσιμο! Μια νέα σελήνη που ενισχύει την αυτοπεποίθηση και τις αξίες σου μπορεί να σε βοηθήσει να φανείς πιο ευάλωτη στον εραστή σου. Ανοίξου λοιπόν στο ταίρι σου και δημιούργησε το δεσμό που ονειρεύεσαι! Η αισιοδοξία μπορεί να λειτουργήσει με τρόπο μαγικό στο δεσμό σου. Η αυξημένη σου αυτοπεποίθηση και η διαφάνειά σου, είναι το εισιτήριο, για τη διαμόρφωση ή την ενίσχυση οποιασδήποτε σχέσης.

ιχθύες

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, προσφέρει νέα ξεκινήματα σε οποιαδήποτε περιοχή του κόσμου σου. Αλλά θα το εκμεταλλευτείς για να διαμορφώσεις ή να ενισχύσεις τη σχέση σου? Πιθανότατα θα εξαρτηθεί, από το πόσο σίγουρη είσαι γι’ αυτό που θέλεις και χρειάζεσαι στο όνομα της αγάπης. Έχεις την κοσμική υποστήριξη για να βιώσεις την αιώνια αγάπη. Αξιοποίησε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι ή ποιον θέλεις – και στη συνέχεια κάνε ένα βήμα εμπιστοσύνης για να το πετύχεις. Το αποτέλεσμα θα είναι απίστευτα φοβερό.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments