Αθλητισμός

Γιώργος Βαγιαννίδης Παναθηναϊκός: Κοντά σε νέο συμβόλαιο ο νεαρός

Γιώργος Βαγιαννίδης Παναθηναϊκός: Κοντά σε νέο συμβόλαιο ο νεαρός
Γιώργος Βαγιαννίδης Παναθηναϊκός: Ο νεαρός αμυντικός βρίσκεται κοντά στο να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους "πράσινους".

Γιώργος Βαγιαννίδης Παναθηναϊκός: Τον τελευταίο καιρό ο νεαρός μπακ έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης στους “πράσινους”. Πριν προλάβει να καθιερωθεί στον Παναθηναϊκό δημιούργησε αρκετό ντόρο. Όσοι τον είχαν δει να αγωνίζεται μιλούσαν για έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που έχει ό,τι χρειάζεται για να κάνει μια μεγάλη καριέρα με την πράσινη φανέλα. Πρόσφατα ο Βαγιαννίδης συστήθηκε στο ευρύ κοινό με την εμφάνιση του κόντρα στον Παναιτωλικό.

Το συμβόλαιο του 18χρονου αμυντικού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Αυτό σημαίνει ότι αυτή τη στιγμή μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει ενόψει καλοκαιριού. Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός κάνει τα πάντα προκειμένου να τον πείσει να συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια στον σύλλογο. Ωστόσο αυτό έχει αποδειχθεί δύσκολη υπόθεση καθώς υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από το εξωτερικό.

Αλλάζει το κλίμα για Βαγιαννίδη

Ο 18χρονος άσος είχε προτάσεις από το εξωτερικό (Μονακό) αλλά και τον ΠΑΟΚ, ωστόσο μετά από αύξηση της προσφοράς του Παναθηναϊκού, αλλά και τον μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής φαίνεται πως οδεύει προς ανανέωση του συμβολαίου του.  Όπως αναφέρει η «Πράσινη», μετά από συνάντηση της πλευράς του ποδοσφαιριστή με τον Γιάννη Αλαφούζο, ο Βαγιαννίδης είναι θέμα χρόνου να δώσει το «ΟΚ» στη διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα δεν αποκλείεται η τελική απάντηση του παίκτη στην διοίκηση της ΠΑΕ να δοθεί αύριο και να είναι θετική, ενώ από εκεί και πέρα είναι ακόμη άγνωστες οι απολαβές του αλλά και η διάρκεια του συμβολαίου που θα υπογράψει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments