Αθλητισμός

Μάσιμο Καρέρα ΑΕΚ: Την παραμονή του Ιταλού επιθυμεί ο Δημήτρης Μελισσανίδης

Μάσιμο Καρέρα ΑΕΚ: Την παραμονή του Ιταλού επιθυμεί ο Δημήτρης Μελισσανίδης
Μάσιμο Καρέρα ΑΕΚ: Τον Ιταλό τεχνικό στην "Αγιά Σοφιά" θέλει η διοίκηση της "Ένωσης", με τον μεγαλομέτοχο του συλλόγου, Δημήτρη Μελισσανίδη να μένει απόλυτα ικανοποιημένος με τη μέχρι τώρα παρουσία του στην ομάδα.

Μάσιμο Καρέρα ΑΕΚ: Από τη πρώτη μέρα που ο Ιταλός τεχνικός βρέθηκε στην Αθήνα η ΑΕΚ έχει δείξει έντονα σημάδια βελτίωσης, με τους “Κιτρινόμαυρους” να ολοκληρώνουν έναν εξαιρετικό δεύτερο γύρο με ελάχιστες βαθμολογικές απώλειες. Η εικόνα του συλλόγου έχει αλλάξει προς το καλύτερο με την “Ένωση” να μπαίνει στη μάχη των πλέι οφς από τη 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το μυστικό της επιτυχίας ακούει στο ονοματεπώνυμο Μάσιμο Καρέρα, με τον Ιταλό να έχει μεταμορφώσει την ΑΕΚ σκορπώντας χαμόγελα αισιοδοξίας τόσο στο φίλαθλο κοινό της ομάδας όσο και στη διοίκηση. Όπως αναφέρεται μάλιστα από τα ρεπορτάζ οι ιθύνοντες του συλλόγου επιθυμούν την περαιτέρω διατήρηση του έμπειρου τεχνικού στον σύλλογο, κρατώντας τον στις τάξεις του και κατά τη επιστροφή της ομάδας στη φυσική της έδρα με το τέλος της κατασκευής του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου δείχνει με τη σειρά του απόλυτα ικανοποιημένος με τη παρουσία του Καρέρα στην ΑΕΚ βλέποντας πως ο Ιταλός εκτός από τα θετικά αποτελέσματα έχει επαναφέρει το καλό κλίμα και στα αποδυτήρια κερδίζοντας τον σεβασμό των ποδοσφαιριστών του. Οι δύο πλευρές ως γνωστόν δεσμεύονται με συμβόλαιο 1,5 έτους κάτι που σημαίνει πως ο Καρέρα θα παραμείνει στην Ένωση και την επόμενη σεζόν, εκτός και αν ο Ιταλός βρεθεί στο στόχαστρο μεγάλου ευρωπαϊκού συλλόγου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments