Αθλητισμός

Παναθηναϊκός προπονητής: Μειώνονται οι πιθανότητες για Κάναντι

Παναθηναϊκός προπονητής: Μειώνονται οι πιθανότητες για Κάναντι
Παναθηναϊκός προπονητής: Οι "Πράσινοι" ενδεχομένως με το τέλος της σεζόν να βρεθούν σε αναζήτηση τεχνικού καθώς το κλίμα δεν ευνοεί τη παραμονή του Γιώργου Δώνη.

Παναθηναϊκός προπονητής: Τα σενάρια της τελευταίας εβδομάδας περί προβλήματος στις σχέσεις Γιώργου Δώνη και διοίκησης δημιούργησαν εύλογα την απορία για το ποια θα είναι η συνέχεια στο ποδοσφαιρικό τμήμα του “Τριφυλλιού” και πως θα κυλήσει το επόμενο διάστημα. Η θέση του Έλληνα τεχνικού κρίνεται επισφαλής με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν πως ο τεχνικός διευθυντής των “Πράσινων”, Τσάβι Ρόκα ήδη έχει ξεκινήσει επαφές για τη διάδοχη κατάσταση στη τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Τα ονόματα που “παίζουν” για την αντικατάσταση του Γιώργου Δώνη είναι πολλά με μερικά εξ αυτών να βρίσκονται στην Ιβηρική και άλλα να έχουν εμπειρία από Σούπερλιγκ. Όσον αφορά στη τελευταία περίπτωση, περίοπτη θέση στη λίστα των υποψήφιων στόχων έχει ο άλλοτε τεχνικός του Ατρόμητου Νταμίρ Κάναντι, με τον Αυστριακό τεχνικό τη δεδομένη χρονική να βρίσκεται χωρίς ομάδα έπειτα την απόλυσή του από τη Νυρεμβέργη.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, πριν δύο μήνες οι “Πράσινοι” είχαν προσεγγίσει τη περίπτωση του Κάναντι με την υπόθεση ωστόσο να μένει στο “ψυγείο” μιας και μετέπειτα ακολούθησε το αγωνιστικό “ξέσπασμα” του Παναθηναϊκού με συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Επιστρέφοντας στο σήμερα, δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν πως ο Αυστριακός δεν είναι η ενδεδειγμένη λύση για την αντικατάσταση του Γιώργου Δώνη, ενός προπονητή που έχει αφήσει γερό το στίγμα του στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments