Διεθνή

Χάρβεϊ Ουάινστιν: Παραμένει στο νοσοκομείο με πόνους στο στήθος

Χάρβεϊ Ουάινστιν: Παραμένει στο νοσοκομείο με πόνους στο στήθος
Χάρβεϊ Ουάινστιν: Οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με χειροπέδες

Ο μέχρι πρότινος ισχυρός κινηματογραφικός παραγωγός Χάρβεϊ Ουάινστιν λαμβάνει σήμερα ιατρική φροντίδα στο νοσοκομείο Bellevue στο Μανχάταν μετά από έντονους πόνους που ένιωσε στο στήθος. Η είδηση έγινε γνωστή από τον εκπρόσωπό του, μία ημέρα αφότου το δικαστήριο της Νέας Υόρκης τον καταδίκασε για τις κατηγορίες της σεξουαλικής επίθεσης και του βιασμού.

Ο Τζούντα Ενγκελμάγερ, ο εκπρόσωπος του Ουάινστιν, δήλωσε ότι ο πελάτης του διακομίστηκε στο νοσοκομείο Bellevue, το οποίο διαθέτει μονάδα νοσηλείας για φυλακισμένους, αφού οδηγήθηκε εκτός του δικαστηρίου με χειροπέδες.

Εάν δεν έχρηζε ιατρικής φροντίδας, ο πρώην παραγωγός του Χόλιγουντ θα είχε μεταφερθεί στη φυλακή Rikers Island της Νέας Υόρκης. Ο Ουάινστιν παρέμεινε στο νοσοκομείο σήμερα για «προληπτικούς λόγους», όπου αναμένεται να τον επισκεφθούν αργότερα σήμερα οι συνήγοροί του, είπε ο Ενγκελμάγερ.

Ο Χάρβεϊ Ουάινστιν εισήχθη στο Bellevue, αφού ένιωσε πόνους στο στήθος, σύμφωνα με δημοσιεύματα αμερικανικών ΜΜΕ. Μετά την ανάγνωση της ετυμηγορίας χθες, ο Άρθρου Έινταλα, ένας από τους δικηγόρους του Ουάινστιν, περιέγραψε την αντίδραση του πελάτη του: «Είμαι αθώος. Είμαι αθώος. Πώς μπορεί αυτό να συμβεί στην Αμερική;».

Η ακροαματική διαδικασία για την ποινή του έχει οριστεί για την 11η Μαρτίου. Ο δικηγόρος του σκοπεύει να ασκήσει έφεση.

Ο Ουάινστιν βρίσκεται αντιμέτωπος με ποινή κάθειρξης έως 25 χρόνια για τη σεξουαλική επίθεση. Επιπλέον, καταδικάστηκε για βιασμό, μια κατηγορία που επισύρει ποινή κάθειρξης έως 4 χρόνια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments