Αθλητισμός

Κώστας Τσιμίκας Ολυμπιακός: Στο στόχαστρο της Ίντερ ο αμυντικών των “Ερυθρόλευκων”

Κώστας Τσιμίκας Ολυμπιακός: Στο στόχαστρο της Ίντερ ο αμυντικών των “Ερυθρόλευκων”
Κώστας Τσιμίκας Ολυμπιακός: Οι μνηστήρες για χάρη του 23χρονου αριστερού οπισθοφύλακα των Πειραιωτών όλο και πληθύνονται με την Ίντερ να μπαίνει τελευταία στη μάχη για τη διεκδίκησή των δικαιωμάτων του.

Κώστας Τσιμίκας Ολυμπιακός: Οι εμφανίσεις του 23χρονου αμυντικού έχουν αναγκάσει αρκετές ομάδες να βολιδοσκοπήσουν τις μελλοντικές προθέσεις του Ολυμπιακού. Η κίνηση του Πέδρο Μαρτίνς το καλοκαίρι να εμπιστευτεί τον νεαρό μπακ και να του δώσει φανέλα βασικού στα φιλικά προετοιμασίας αλλά και στα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια ήταν ίσως η πιο σοφή. Ο νεαρός αμυντικός “άρπαξε από τα μαλλιά” την ευκαιρία που του δόθηκε και μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε να συγκαταλέγεται στους καλύτερους της γενιάς του.

Οι μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο έχουν εκτοξευθεί, με τον Ολυμπιακό να αντιλαμβάνεται πως η διατήρηση του παίκτη και μετά το καλοκαίρι μοιάζει αρκετά δύσκολη ως απίθανη, καθώς όλο και περισσότεροι σύλλογοι παρακολουθούν στενά την περίπτωσή του. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της LiveSport τελευταία στον… χορό των ομάδων που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση των δικαιωμάτων του ταλαντούχου άσσου είναι η Ίντερ.

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε είναι δεδομένο πως το καλοκαίρι θα κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι ρίχνοντας στην αγορά αρκετά χρήματα προκειμένου να ενισχύσει τις γραμμές της. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Κώστας Τσιμίκας έχει γοητεύσει τους “Νεραντζούρι” με τον ιταλικό σύλλογο να έχει ολοκληρωμένο φάκελο με τις επιδόσεις του περιμένοντας τη κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσει τη πόρτα του Ολυμπιακού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments