Ελλάδα

Ιωάννινα εργατικό δυστύχημα: Ένας 57χρονος έχασε τη ζωή του τη στιγμή που επισκεύαζε μηχανή για σφολιάτες

Ιωάννινα εργατικό δυστύχημα: Ένας 57χρονος έχασε τη ζωή του τη στιγμή που επισκεύαζε μηχανή για σφολιάτες
Ιωάννινα εργατικό δυστύχημα: Στην προσπάθειά του να επισκευάσει τη μηχανή που κατασκευάζει σφολιάτες, πιάστηκαν τα χέρια του στο μηχάνημα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ιωάννινα εργατικό δυστύχημα: Με ένα τραγικό συμβάν ήρθε αντιμέτωπη τόσο η τοπική κοινωνία των Ιωαννίνων, όσο και ολόκληρη η χώρα, στο άκουσμα ότι ένας 57χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του ενώ επισκεύαζε τη μηχανή για τις σφολιάτες. Ειδικότερα σύμφωνα με πληροφορίες ο ιδιοκτήτης καταστήματος κατεψυγμένης ζύμης το οποίο βρίσκεται στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων Αθηνών, στην προσπάθειά του να επισκευάσει τη μηχανή που κατασκευάζει σφολιάτες, πιάστηκαν τα χέρια του στο μηχάνημα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Το μοιραίο συμβάν που στοίχισε τη ζωή του άτυχου άνδρα εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της 26ης Φεβρουαρίου 2020, ενώ στο σημείο έσπευσαν  άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής, έπειτα από κλήση που δέχθηκαν όπου και προχώρησαν σε επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του άτυχου άνδρα. Ωστόσο ο 57χρονος άνδρας ανασύρθηκε χωρίς να έχει τις αισθήσεις του, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον άνδρα στο νοσοκομείο, όπου και υπέκυψε έπειτα από λίγη ώρα στα τραύματά του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments