Διεθνή

Κορωνοϊός – Γαλλία: Νεκρός άνδρας στο Παρίσι

Κορωνοϊός – Γαλλία: Νεκρός άνδρας στο Παρίσι
Κορωνοϊός - Γαλλία: Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του στη Γαλλία από τον κορωνοϊό, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Τετάρτης.

Κορωνοϊός -Γαλλία: Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του από κορωνοϊο στη Γαλλία ενώ τρία ακόμα είναι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στη χώρα ανεβάζοντας πλέον των αριθμό των ασθενών στους 17. Το θύμα ήταν 60 ετών και πέθανε κατά τη διάρκεια της νύχτας στο Παρίσι.  Το 16ο κρούσμα είναι 36 ετών, ήρθε από τη Λομβαρδία και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στο Στρασβούργο. Από την άλλη σε κρίσιμη κατάσταση είναι ο 15ος ασθενής. Είναι 55 ετών και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή σε νοσοκομείο στην πόλη Αμιέν.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας της Γαλλίας:

Δύο νέα κρούσματα κορωνοϊού στο Κουβέιτ:

Οι υγειονομικές αρχές του Κουβέιτ ανακοίνωσαν σήμερα ότι κατέγραψαν άλλα δύο κρούσματα του κορωνοϊού ο οποίος έχει προκαλέσει επιδημία πνευμονίας αφότου εμφανίστηκε για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο στην κεντρική Κίνα, διευκρινίζοντας ότι πρόκειται για ανθρώπους που επέστρεψαν στο εμιράτο από το Ιράν. Τα νέα κρούσματα αυξάνουν το σύνολο των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί από τον COVID-19 στο Κουβέιτ σε έντεκα, σύμφωνα με δελτίο Τύπου που δημοσιοποίησε το υπουργείο Υγείας.

Παράλληλα, η Κροατία επιβεβαίωσε και αυτή το δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού. «Έχουμε μια άλλη επιβεβαιωμένη περίπτωση κορωνοϊού», δήλωσε στη διάρκεια έκτακτης συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, επαναλαμβάνοντας ότι ο κορωνοϊός δεν αποτελεί σοβαρή απειλή. Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, πρόκειται για τον αδελφό του νεαρού άνδρα που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό χθες και νοσηλεύεται, με ήπια συμπτώματα της νόσου, σε ειδικό θάλαμο απομόνωσης στο νοσοκομείο «Fran Mihaljevic» στο Ζάγκρεμπ. Η κοπέλα του νεαρού που υπεβλήθη σε εξετάσεις, είναι αρνητική στον κορωνοϊό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments