Αθλητισμός

Χαβιέ Ματίγια μεταγραφή: Προτάθηκε σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό ο Ισπανός

Χαβιέ Ματίγια μεταγραφή: Προτάθηκε σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό ο Ισπανός
Χαβιέ Ματίγια μεταγραφή: Ο Ισπανός χαφ του Άρη έχει προταθεί σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό ενόψει καλοκαιριού.

Χαβιέ Ματίγια μεταγραφή: Τη φετινή σεζόν ο Άρης έχει δείξει ανταγωνιστικό πρόσωπο. Μια αγωνιστική πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος έχει εξασφαλισμένη την παρουσία του στα play off, ενώ βρίσκεται ήδη στα ημιτελικά του Κυπέλλου και θέλει να ξεπεράσει το εμπόδιο της ΑΕΚ για να φτάσει μέχρι τον τελικό μετά από αρκετά χρόνια.

Μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία του Άρη φέρει και ο Χαβιέ Ματίγια. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στον χώρο του κέντρου για τους “κιτρινόμαυρους”. Ο έμπειρος χαφ έχει καταφέρει να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του. Μάλιστα, ο 31χρονος δείχνει ότι σκέφτεται και το μέλλον του που δεν αποκλείεται να είναι μακριά από τον Άρη.

Προτάθηκε σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό

Το συμβόλαιο του έμπειρου μέσου με τον Άρη ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020. Οι δυο πλευρές βρίσκονται σε επαφή και παρά το αρχικό καλό κλίμα, διαπιστώθηκε ότι υπάρχει απόσταση στο οικονομικό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο παίκτης να έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του και τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Όπως φαίνεται από τις κινήσεις του μάνατζερ του δεν θα έλεγε όχι στο ενδεχόμενο να μείνει στην Ελλάδα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης έχει προταθεί σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Για την ώρα δεν υπάρχει πληροφόρηση για το τι σκέφτονται οι δυο ομάδες της Αθήνας ενόψει καλοκαιριού. Το γεγονός πως πρόκειται για έναν ποιοτικό παίκτη που γνωρίζει το πρωτάθλημα και μπορεί να αποκτηθεί χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα. Σε περίπτωση που δεν κάνει “γκελ” στις δυο ομάδες, τότε δεν αποκλείεται να κινηθεί προς την Κυπριακή αγορά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments