Ελλάδα

Κορωνοϊός δήμος Θεσσαλονίκης: Οδηγίες πρόληψης και προστασίας κατά του ιού

Κορωνοϊός δήμος Θεσσαλονίκης: Οδηγίες πρόληψης και προστασίας κατά του ιού
Κορωνοϊός δήμος Θεσσαλονίκης: Τοποθετήθηκαν ενημερωτικές αφίσες σε στάσεις του ΟΑΣΘ, ενώ οι υπηρεσίες του δημαρχείου λειτουργούν κανονικά.

Κορωνοϊός δήμος Θεσσαλονίκης: Καμπάνια με οδηγίες πρόληψης και προστασίας των πολιτών από τον κορωνοϊό αλλά και τοποθέτηση ενημερωτικών αφισών σε στάσεις του ΟΑΣΘ ξεκίνησε ο Δήμος Θεσσαλονίκης. Ειδικότερα, οι υπηρεσίες του δημαρχείου λειτουργούν κανονικά, χωρίς έλλειψη προσωπικού και ματαιώνονται οι αποκριάτικες εκδηλώσεις ύστερα από τη σχετική απόφαση του υπουργείου Υγείας. Επίσης, πραγματοποιείται ενημέρωση του υπαλληλικού προσωπικού από γιατρούς του δήμου, ενώ μετά την απολύμανση του δημαρχιακού μεγάρου, σήμερα απολυμαίνονται δημοτικά και σχολικά κτίρια.

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του δήμου Θεσσαλονίκης, από την πρώτη στιγμή που υπήρξε ενημέρωση για το κρούσμα κορωνοϊού στην πόλη, η διοίκηση λειτουργεί με βάση τις οδηγίες που δίνονται από τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές. Παράλληλα και στην Αθήνα το πρώτο κρούσμα έκανε την εμφάνισή του αυτό μιας γυναίκας 40 ετών που είχε ταξιδέψει πρόσφατα στην Ιταλία, με την Περιφέρεια Αττικής να  προχωρά στην έκδοση ενημερωτικών οδηγιών προς τους υπαλλήλους και τους πολίτες της Περιφέρειας Αττικής για τον κορωνοϊό και την εποχιακή γρίπη με αφορμή κιόλας και την έκδοση της σχετικής Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου από την κυβέρνηση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments