Ελλάδα

Κορωνοϊός Ελλάδα σούπερ μάρκετ: “Φτερά” έκαναν από τα ράφια αντισηπτικά και είδη πρώτης ανάγκης

Κορωνοϊός Ελλάδα σούπερ μάρκετ: “Φτερά” έκαναν από τα ράφια αντισηπτικά και είδη πρώτης ανάγκης
Κορωνοϊός Ελλάδα σούπερ μάρκετ: Οι αλυσίδες διαβεβαιώνουν πως γίνονται άμεσα νέες παραγγελίες από φαρμακεία και σούπερ μάρκετ και πως υπάρχουν αποθέματα.

Ο ιός ήρθε πλέον και στη χώρα μας, όπως γνωστοποιήθηκε στις 26 Φεβρουάριου, με το κρούσμα της 38χρονης στη Θεσσαλονίκη που όπως φάνηκε ήταν αρκετό για να αδειάσουν τα ράφια των σούπερ μάρκετ. Όπως αναφέρει το Thestival.gr ήδη έχουν αρχίσει να αδειάζουν τα ράφια με το αλεύρι, τη ζάχαρη και τα παξιμάδια, ενώ τα αντισηπτικά έκαναν “φτερά” από τα ράφια. Ωστόσο, άμεσα γίνονται νέες παραγγελίες από φαρμακεία και σούπερ μάρκετ, ενώ στελέχη μεγάλων αλυσίδων αναφέρουν ότι η κίνηση στα καταστήματα χθες ήταν αυξημένη, χωρίς όμως να φθάνει τα όρια του πανικού. «Θύμιζε περισσότερο την κίνηση του Σαββάτου, ιδίως απ’ το απόγευμα και μέχρι το κλείσιμο».

Στελέχη αλυσίδων τόνιζαν ότι υπάρχει επάρκεια αγαθών και για αυτό δεν πρέπει να πανικοβάλλεται ο κόσμος

«Υπάρχουν αποθέματα, η τροφοδοσία γίνεται κανονικά, χρειάζεται ψυχραιμία», σημείωνε άλλο στέλεχος αναγνωρίζοντας πάντως πως πολλοί άνθρωποι μπορεί να παρασυρθούν από φόβο. Όλοι τους διαβεβαίωναν ότι οι επιχειρήσεις τους έχουν ήδη έτοιμο σχέδιο έκτακτης ανάγκης για την ομαλή τροφοδοσία το οποίο και θα ενεργοποιηθεί εάν καταστεί ανάγκη. Κάτι εξάλλου που δοκιμάστηκε έως ένα βαθμό την περίοδο των capital controls και της αβεβαιότητας για το μέλλον της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments