Ελλάδα

Κώστας Βουτσάς πέθανε: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του από το πρωί – Αύριο η κηδεία

Κώστας Βουτσάς πέθανε: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του από το πρωί – Αύριο η κηδεία
Κώστας Βουτσάς πέθανε: Σε λαϊκό προσκύνημα τίθεται από τις 9:00, στην Μητρόπολη Αθηνών, η σορός του Κώστα Βουτσά.

Κώστας Βουτσάς πέθανε: Από τις 9:00 έως και τις 19:30, τίθεται σήμερα η σορός του Κώστα Βουτσά σε λαϊκό προσκύνημα στην Μητρόπολη Αθηνών, ώστε όλοι εκείνοι που τον αγάπησαν και τον θαύμασαν σε μικρές και μεγάλες οθόνες, να έχουν την ευκαιρία να τον αποχαιρετήσουν. Λίγο πριν την προγραμματισμένη ώρα, η σορός του σπουδαίου ηθοποιού έφτασε στο παρεκκλήσι δίπλα ακριβώς από την Μητρόπολη Αθηνών, στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Το πρώτο στεφάνι το έστειλε η σύζυγός του Αλίκη Κατσαβού. «Στον λατρευτό μου, Κώστα» έγραφε.

Αύριο, Παρασκευή, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών θα γίνει η κηδεία του κωμικού ηθοποιού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης σε ηλικία 88 ετών. Την παραχώρηση τιμής ένεκεν, τάφου στο Α΄ Νεκροταφείο στην οικογένεια του Κώστα Βουτσά σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την τεράστια προσφορά του στην Τέχνη και τον Πολιτισμό αποφάσισε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, ο οποίος εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο στις 8 του Φλεβάρη πέθανε στο “Αττικόν” γύρω στις 2:00, ξημερώματα Τετάρτης, από πολυοργανική ανεπάρκεια, απόρροια της ραγδαίας επιδείνωσης που παρουσίασε η υγεία του το τελευταίο 24ωρο. Ο θάνατος του 88χρονου Κώστα Βουτσά σκόρπισε τη θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο της Ελλάδας, ωστόσο, το στίγμα του θα είναι ανεξίτηλο στο πέρασμα των χρόνων, καθώς πρόκειται για έναν από τους σπουδαιότερους κωμικούς που πέρασαν από τη χώρα.

Ο δήμαρχος Αθηναίων έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook: “Μας έδωσες τόσο χαμόγελο και τόσες στιγμές, που μόνο με βαθιά ευγνωμοσύνη σου ταιριάζει να σε αποχαιρετήσουμε. Σ´ευχαριστούμε για τη σφραγίδα που έβαλες στις ζωές όλων μας, για το κομμάτι ιστορίας που έγραψες και την αισιοδοξία που μας μοίραζες απλόχερα μέχρι το τέλος”. 

Ακολουθούν φωτογραφίες από την Μητρόπολη:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments