Διεθνή

Κορωνοϊός Ρουμανία: Πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στη χώρα

Κορωνοϊός Ρουμανία: Πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στη χώρα
Κορωνοϊός Ρουμανία: Πρόκειται για έναν άνδρα από τη νότια περιφέρεια Γκορτζ, ο οποίος ήρθε σε άμεση επαφή με Ιταλό πολίτη.

Κορωνοϊός Ρουμανία: Σε συναγερμό πλέον τέθηκε και η Ρουμανία, τη στιγμή που στην Ελλάδα επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού, στη γειτονική Ιταλία τα κρούσματα ανέρχονται μέχρι στιγμής στα τετρακόσια, ενώ επικρατεί παγκόσμιος συναγερμός με τα κρούσματα τόσο στην ηπειρωτική Κίνα όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο να πολλαπλασιάζονται μια ακόμη χώρα ήρθε να προστεθεί στον χάρτη του κορωνοϊού, αυτή της Ρουμανίας. Ειδικότερα οι υγειονομικές αρχές της Ρουμανίας επιβεβαίωσαν το πρώτο κρούσμα του κορωνοϊού στη χώρα.

Πρόκειται για έναν άνδρα από τη νότια περιφέρεια Γκορτζ, διευκρίνισε ο υπουργός Υγείας Βίκτορ Κοστάκε. «Ο άνδρας ήλθε σε άμεση επαφή με Ιταλό πολίτη ο οποίος ταξίδεψε στη Ρουμανία νωρίτερα αυτόν τον μήνα», εξήγησε ο υπουργός Υγείας της Ρουμανίας σε δημοσιογράφους. Ο Ρουμάνος ασθενής «είναι σε καλή κατάσταση και θα διακομιστεί σε νοσοκομείο του Βουκουρεστίου το οποίο είναι ειδικευμένο στην αντιμετώπιση μολυσματικών ασθενειών», πρόσθεσε ο Βίκτορ Κοστάκε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments