Video

Άρσεναλ – Ολυμπιακός: Η προπόνηση των “ερυθρόλευκων” στο Emirates [vid]

Άρσεναλ – Ολυμπιακός: Η προπόνηση των “ερυθρόλευκων” στο Emirates [vid]
Άρσεναλ - Ολυμπιακός: Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς προπονήθηκε χωρίς προβλήματα στο Emirates και είναι πανέτοιμη για το σημερινό αγώνα.

Άρσεναλ – Ολυμπιακός: Η προπόνηση του Ολυμπιακού στο Emirates, εν όψει του σημερινού επαναληπτικού αγώνα με την Άρσεναλ, κύλησε ομαλότατα. Οι “Πειραιώτες” προπονήθηκαν χθες για τελευταία φορά πριν από τη μεγάλη ρεβάνς. Θυμίζουμε ότι το πρώτο παιχνίδι έληξε με 0-1 υπέρ της Άρσεναλ, κάτι που κάνει την αποστολή του Ολυμπιακού στο Λονδίνο ιδιαίτερα δύσκολη. Οι “ερυθρόλευκοι” τα έδωσαν όλα κόντρα στους “κανονιέρηδες” αλλά δεν ήταν αρκετό.

Μπορεί να μην άξιζαν την ήττα, αλλά αρκεί ένα στιγμιαίο λάθος για να γίνει η ζημιά από ομάδες τέτοιου επιπέδου.

Ενδιάμεσα από τα δύο παιχνίδια βέβαια υπήρχε και το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, στο οποίο ο Ολυμπιακός θριάμβευσε κερδίζοντας με 0-1 μέσα στην Τούμπα. Αυτό συνέβη μάλιστα, χωρίς να αλλάξει σχεδόν καθόλου ο Πέδρο Μαρτίνς την ενδεκάδα που είχε χρησιμοποιήσει και με την Άρσεναλ. Μόνο μία ήταν η αλλαγή και έκανε και τη διαφορά. Ραντζέλοβιτς αντί Μασούρα.

Η λογική λοιπόν λέει ότι και σήμερα ο προπονητής του Ολυμπιακού θα εκμεταλλευτεί την ψυχολογία των παικτών του και δε θα κάνει αλλαγές. Το μόνο ερωτηματικό είναι και πάλι το Μασούρας ή Ραντζέλοβιτς, αφού ο πρώτος τα είχε πάει καλά απέναντι στην Άρσεναλ, αλλά ο δεύτερος έρχεται με κεκτημένη ταχύτητα από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Δείτε πλάνα από την προπόνηση του Ολυμπιακού στο Emirates:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments