Αθλητισμός

Νίκλας Χουλτ μεταγραφή: Παρακολουθεί την περίπτωση του ο ΑΠΟΕΛ

Νίκλας Χουλτ μεταγραφή: Παρακολουθεί την περίπτωση του ο ΑΠΟΕΛ
Νίκλας Χουλτ μεταγραφή: Οι άνθρωποι του ΑΠΟΕΛ παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις στην υπόθεση του Σουηδού μπακ της ΑΕΚ.

Νίκλας Χουλτ μεταγραφή: Πριν από περίπου δυο χρόνια η ΑΕΚ έψαχνε για αριστερό μπακ. Την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός είχε σοβαρό οικονομικό πρόβλημα και έτσι ο Σουηδός έκανε το δρομολόγιο Κορωπί – Σπάτα. Ο έμπειρος αμυντικός έγινε σύντομα βασικός στους “κιτρινόμαυρους” και στο τέλος εκείνης της αγωνιστικής περιόδου κατέκτησε το πρωτάθλημα με τον σύλλογο μετά από 24 χρόνια.

Με την έλευση του Μαρίνου Ουζουνίδη και τον τραυματισμό του Έντερ Λόπεζ ο Νίκλάς Χουτλ έγινε βασικός και αναντικατάστατος. Μάλιστα, για πολλούς μήνες ήταν ένας από τους κορυφαίους παίκτες της ΑΕΚ. Τη φετινή σεζόν οι δυο αριστεροί μπακ της Ένωσης έχουν μοιραστεί τα παιχνίδια και δεν μπορεί να πει κάποιος ότι υπάρχει ξεκάθαρος βασικός.

Στο μυαλό του Ουζουνίδη ο Χουλτ

Το συμβόλαιο του έμπειρου μπακ με την ΑΕΚ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Από την πρώτη Ιανουαρίου μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί για το καλοκαίρι. Ο ίδιος έχει δηλώσει πολλές φορές ότι θέλει να παραμείνει στην ομάδα καθώς είναι χαρούμενος στη χώρα μας. Από την πλευρά τους οι “κιτρινόμαυροι” δεν φέρονται να έχουν πάρει κάποια οριστική απόφαση.

Την ίδια ώρα αρκετές ομάδες παρακολουθούν την περίπτωση του Χουλτ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μιλάμε για έναν παίκτη με πολλές παραστάσεις σε καλή ηλικία και προσεχώς ελεύθερος. Μια από αυτές τις ομάδες είναι ο ΑΠΟΕΛ. Στην Κυπριακή ομάδα είναι προπονητής ο Μαρίνος Ουζουνίδης που τον γνωρίζει πολύ καλά από την κοινή τους παρουσία σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments