Ελλάδα

Κορωνοϊός Ελλάδα: Αρνητικό στον ιό το ένα από τα δύο παιδιά της 40χρονης τραπεζικού

Κορωνοϊός Ελλάδα: Αρνητικό στον ιό το ένα από τα δύο παιδιά της 40χρονης τραπεζικού
Κορωνοϊός Ελλάδα: Το ένα από τα δυο παιδιά της 40χρονης που είναι το τρίτο κρούσμα στην Ελλάδα δεν είναι θετικό στον ιό.

Κορωνοϊός Ελλάδα: Αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα του τεστ για το ένα από τα δυο παιδιά της 40χρονης που είναι το τρίτο καταγεγραμμένο κρούσμα Κορωνοϊού στη χώρα μας. Το παιδί, του οποίου το δείγμα εξετάστηκε και διαπιστώθηκε ότι είναι αρνητικό, βρισκόταν στην Ελλάδα. Την ίδια στιγμή η κόρη της 40χρονης που φοιτεί στο Κολλέγιο Αθηνών, παραμένει στο Λονδίνο και αναμένει τα αποτελέσματα της εξέτασής της.

Μαζί της σε καραντίνα μένει και ένα άλλο παιδί που κρίθηκε ότι πρέπει να εξεταστεί πριν επιστρέψει στην Ελλάδα. Η πτήση τσάρτερ με την οποία επιστρέφουν οι υπόλοιποι συμμαθητές της, περίπου 100 στον αριθμό, προσγειώνεται το βράδυ στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Εκεί θα τους περιμένει κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για ενημέρωση και οδηγίες για τις επόμενες κινήσεις. Τα παιδιά αυτά θα παραμείνουν στα σπίτια τους σε απομόνωση και θα παρακολουθούνται στενά, ώστε αν βγει θετικό το δείγμα του κοριτσιού και αν εκδηλώσουν συμπτώματα να γίνει εργαστηριακός έλεγχος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments