Video

Αναστασία Παντούση: Η έκπληξη του Ιωάννη Παπαζήση στο πλατό του The2NightShow

Αναστασία Παντούση: Η έκπληξη του Ιωάννη Παπαζήση στο πλατό του The2NightShow
Αναστασία Παντούση: H πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του OPEN TV "Κόκκινο Ποτάμι" βρέθηκαν προ εκπλήξεως κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Αναστασία Παντούση: Η όμορφη πρωταγωνίστρια της πετυχημένης δραματικής σειράς του OPEN TV ” Το Κόκκινο Ποτάμι” παραχώρησε χθες βράδυ συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή The2NightShow. Η τηλεοπτική “Ιφιγένεια” αναφέρθηκε εκτενώς στα επαγγελματικά της βήματα, το πως ξεκίνησε την ηθοποιία, καθώς επίσης και στη παιδική της ηλικία.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε ετοιμάσει μια έκπληξη στην Αναστασία αιφνιδιάζοντάς την, καθώς στο πλατό εμφανίστηκε ο συμπρωταγωνιστής της στη σειρά του OPEN TV, Ιωάννης Παπαζήσης. “Έχουμε ετοιμάσει κάτι” της είπε και προβλήθηκαν μερικές φωτογραφίες της με τον Ιωάννη Παπαζήση, τον συμπρωταγωνιστή της στη σειρά ενώ ακουγόταν ένα ερωτικό τραγούδι. “Τι σημαίνουν αυτές οι φωτογραφίες;” τη ρώτησε ο παρουσιαστής. “Αναμνήσεις. Όταν γνώρισα τον Ιωάννη ήταν ένας πολύ κλειστός άνθρωπος, παράξενος” είπε εκείνη.

Και τότε μπήκε στο πλατό ο Ιωάννης. “Όταν γνώρισα την Αναστασία ήταν δύο μέρες πριν από τα γυρίσματα. Πήγαμε για έναν καφέ μετά και αποφασίσαμε ότι σε δύο μέρες μέσα δεν μπορούμε να παίξουμε ένα ερωτευμένο ζευγάρι και η Αναστασία μου είπε ότι θα πούμε πως αυτό το ζευγάρι είναι αληθινό, θα του βρούμε τραγούδι, θα του βρούμε ζωή και ότι είναι κάπου ότι μας κοιτάζει” είπε για το πώς προσέγγισαν τους ρόλους τους στο “Κόκκινο Ποτάμι”.

“Ελπίζω να τα καταφέραμε” είπε ο τηλεοπτικός “Μίλτος”. “Είναι τρελός, ξεκάθαρα. Δεν τον βρίσκεις πουθενά. Εγώ δεν έχω ξανασυναντήσει τέτοιο άτομο σαν τον Ιωάννη” τόνισε μεταξύ άλλων η Αναστασία Παντούση. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments