Αθλητισμός

Ρικ Πιτίνο – Νίκος Παππάς: Το κόψιμο που έστειλε μηνύματα

Ρικ Πιτίνο – Νίκος Παππάς: Το κόψιμο που έστειλε μηνύματα
Ρικ Πιτίνο - Νίκος Παππάς: Ο έμπειρος τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τον διεθνή αθλητή για να στείλει ένα μήνυμα προς όλη την ομάδα.

Ρικ Πιτίνο – Νίκος Παππάς: Ο Παναθηναϊκός έχει εξασφαλισμένη την πρώτη θέση στην Basket League. Οι “πράσινοι” υποδέχτηκαν τη Λάρισα στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Οι παίκτες του Ρικ Πιτίνο έδειξαν την απαιτούμενη σοβαρότητα και επικράτησαν άνετα με 121-78. Θυμίζουμε ότι σε λίγες ημέρες αρχίζει η “διαβολοβδομάδα” της Ευρωλίγκα.

Την προσεχή Τρίτη (3/3) ο Παναθηναϊκός θα πάει στο ΣΕΦ για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Αμερικανός τεχνικός θέλει όλοι του οι παίκτες να είναι προσηλωμένοι και να αντιμετωπίσουν με επαγγελματισμό τα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι “πράσινοι” δεν έχουν και την καλύτερη εικόνα στα τελευταία Ευρωπαϊκά ματς.

Το μήνυμα του Πιτίνο

Στο παιχνίδι με τη Λάρισα συνέβει κάτι αξιοσημείωτο. Ο Ρικ Πιτίνο είχε στη διάθεση του 12 υγιείς αθλητές, αλλά επέλεξε να κατέβει στο παιχνίδι με 11 από αυτούς. Ο παίκτης που έμεινε εκτός αποστολής ήταν ο Νίκος Παππάς. Ο διεθνής μπασκετμπολίστας δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και η επιλογή ήταν καθαρά για τεχνικούς λόγους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Πιτίνο δεν ήταν ευχαριστημένος με όσα είδε από τον Παππά στις πρόσφατες προπονήσεις και επέλεξε να του στείλει ένα μήνυμα για τη συνέχεια. Βέβαια αυτό το μήνυμα έχει αποδέκτες και όλους τους υπόλοιπους παίκτες. Ο Αμερικανός έδειξε ότι δεν θα κοιτάξει τις απουσίες ή το όνομα αν πιστεύει ότι ένας παίκτης δεν κάνει όσα θέλει. Πάντως πειθαρχικό παράπτωμα από τον Παππά δεν υπήρξε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments