Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Αυτοί θα σφυρίξουν το ντέρμπι

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Αυτοί θα σφυρίξουν το ντέρμπι
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές που θα σφυρίξουν στο ντέρμπι των «αιωνίων» ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, για την 27η αγωνιστική της Euroleague.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Γνωστοί έγιναν από τη Euroleague οι διαιτητές του αυριανού ντέρμπι των «αιωνίων» που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ (21:00). Όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή, πρόκειται για τους Ντάνιελ Ιερεθουέλο (Ισπανία), Σάσο Πέτεκ (Σλοβενία) και Ούρος Νίκολιτς (Σερβία).

Ο Ισπανός έχει σφυρίξει και στο παρελθόν ντέρμπι:

Συγκεκριμένα, στις 2 Μαρτίου 2018 είχε «σφυρίξει» στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 85-87 στο ΟΑΚΑ, ενώ ήταν παρών την τρέχουσα σεζόν σε τρεις ήττες των «ερυθρόλευκων», από Βιλερμπάν (82-63), Εφές (67-86) και Ερυθρό Αστέρα (88-81), καθώς επίσης στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπάγερν (98-83) και την ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο (78-79).

Ο Σλοβένος «σφύριξε» στην ήττα (98-86) του Παναθηναϊκού από την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη, ενώ ο Σέρβος ήταν στην ήττα του Ολυμπιακού από τη Βιλερμπάν (82-63), αλλά και στις ήττες του Παναθηναϊκού από την Άλμπα (105-106) και την Αρμάνι (96-87).

Χωρίς Μιλουτίνοφ ο Ολυμπιακός:

Σημειώνεται, πως οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν χωρίς τον Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας με δήλωσή του, επιβεβαίωσε την απουσία του παίκτη, τονίζοντας πως ο Σέρβος θα έχει ρόλο θεατή, αφού δεν είναι ακόμα έτοιμος για ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση. Έτσι ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί χωρίς το βασικό του σέντερ.

Το επικό βίντεο της Euroleague:

Την ίδια ώρα, η Euroleague, με ένα ιδιαίτερο βίντεο, μας υπενθυμίζει πως το ελληνικό ντέρμπι έρχεται. Τονίζεται, ότι ο Ολυμπιακός χρειάζεται τη νίκη στην έδρα του για γόητρο και να διατηρήσει τις ελάχιστες πιθανότητες που έχει για είσοδο στην οκτάδα. Το ρεκόρ των «ερυθρόλευκων» είναι στο 11-15 και βρίσκονται στην 11η θέση. Ο Παναθηναϊκός από την άλλη πλευρά θέλει τη νίκη για να παραμείνει σε θέση ισχύος όσον αφορά την πρόκριση στα play off της διοργάνωσης. Οι «πράσινοι» έχουν ρεκόρ 14-12.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments