Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ψεκασμός και απολύμανση στο ΣΕΦ λόγω κορωνοϊού

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ψεκασμός και απολύμανση στο ΣΕΦ λόγω κορωνοϊού
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο κορωνοϊός είναι "παρών" με τον δικό του τρόπο στο μεγάλο ντέρμπι των "αιωνίων".

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ψεκασμός και απολύμανση πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) εν όψει του αυριανού ντέρμπι της Euroleague, στο πλαίσιο των μέτρων για την αποφυγή μετάδοσης του κορωνοϊού. Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στο μεγάλο ματς της ευρωπαϊκής διοργάνωσης και το ΣΕΦ αναμένεται κατάμεστο. Ασφαλώς, έχουν ληφθεί μέτρα συνολικά για την αποφυγή μετάδοσης του κορωνοϊού και αυτά έχουν εφαρμογή και στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Μάλιστα, όπως ενημέρωσαν οι «ερυθρόλευκοι», την παραμονή της αναμέτρησης έγινε ψεκασμός και απολύμανση στην έδρα της ομάδας.

Νωρίτερα, έγιναν γνωστοί από τη Euroleague οι διαιτητές του ντέρμπι. Όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή, πρόκειται για τους Ντάνιελ Ιερεθουέλο (Ισπανία), Σάσο Πέτεκ (Σλοβενία) και Ούρος Νίκολιτς (Σερβία). Ο Ισπανός έχει σφυρίξει και στο παρελθόν ντέρμπι: Συγκεκριμένα, στις 2 Μαρτίου 2018 είχε «σφυρίξει» στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 85-87 στο ΟΑΚΑ, ενώ ήταν παρών την τρέχουσα σεζόν σε τρεις ήττες των «ερυθρόλευκων», από Βιλερμπάν (82-63), Εφές (67-86) και Ερυθρό Αστέρα (88-81), καθώς επίσης στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπάγερν (98-83) και την ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο (78-79).

Ο Σλοβένος «σφύριξε» στην ήττα (98-86) του Παναθηναϊκού από την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη, ενώ ο Σέρβος ήταν στην ήττα του Ολυμπιακού από τη Βιλερμπάν (82-63), αλλά και στις ήττες του Παναθηναϊκού από την Άλμπα (105-106) και την Αρμάνι (96-87).

Σημειώνεται, πως οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν χωρίς τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας με δήλωσή του, επιβεβαίωσε την απουσία του παίκτη, τονίζοντας πως ο Σέρβος θα έχει ρόλο θεατή, αφού δεν είναι ακόμα έτοιμος για ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση. Έτσι ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί χωρίς το βασικό του σέντερ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments