Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Δευτέρα [02/03/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Δευτέρα [02/03/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Δευτέρα [02/03/20].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Δευτέρα [02/03/20].

  • Κριός

Ήρθε η ώρα να κατευθύνετε την περίσσεια ενέργειά σας σε πιο εποικοδομητικούς (και δημιουργικούς) στόχους. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα πρέπει να επικεντρωθείτε στην ερωτική σας ζωή και στα ραντεβού σας ή σε κάποιον άλλον πιο ενδιαφέροντα τομέα.

  • Ταύρος

Μερικές ενδιαφέρουσες εξελίξεις διαλύουν την απαισιόδοξη διάθεση σας για την ερωτική σας ζωή. Αντιλαμβάνεστε ότι τα εμπόδια που προκύπτουν στο δρόμο σας είναι απλά παζλ που θα πρέπει να επιλύσετε και όχι τι τέλος του κόσμου. Μπράβο!

  • Δίδυμοι

Ήρθε η ώρα για μια φάση ξεκούρασης και ανανέωσης ώστε να μπορέσετε να βρεθείτε και πάλι μπροστά στο κοινό σας με όλη σας τη λαμπρότητα. Σκεφτείτε κάτι που σας αρέσει να κάνετε αλλά μέχρι τώρα δεν βρίσκατε τον χρόνο για αυτό.

  • Καρκίνος

Κατεβείτε από τα σύννεφα και πατήστε τα πόδια σας δυνατά στη γη. Όσο περισσότερο αναβάλλετε να ασχοληθείτε με την ερωτική σας ζωή, τόσο περισσότερο θα απογοητεύεστε. Αφήστε στην άκρη τις φαντασιώσεις. Ζήστε στο εδώ και το τώρα.

  • Λέων

Και λοιπόν κάνατε ένα λάθος ερωτικής φύσεως. Γιατί κολλάτε τόσο πολύ σε αυτό; Στο τέλος, μπορεί και να ανακαλύψετε ότι δεν ήταν καθόλου λάθος. Μπορεί να ήταν απλώς μια παράκαμψη που σας οδήγησε σε ένα ευχάριστο και ενδιαφέρον μονοπάτι.

  • Παρθένος

Κάποιο άτομο στο οποίο μέχρι τώρα δεν ρίχνατε ούτε δεύτερη ματιά, ξαφνικά σας εξάπτει το ενδιαφέρον. Ποιος να το περίμενε ότι εσείς οι δύο θα μπορούσατε να συνδεθείτε έτσι; Παρακολουθήστε τη χημεία μεταξύ σας. Μπορεί τελικά να σας οδηγήσει σε μια βαθιά και σοβαρή σχέση.

  • Ζυγός

Δεν θα ήταν ωραία αν αυτό το χαριτωμένο άτομο μπορούσε να διαβάσει το μυαλό σας; Δεν μπορεί, αλλά η δική σας διαίσθηση είναι τόσο δυνατή τώρα που σχεδόν μπορείτε να διαβάσετε το δικό του. Θα εκπλαγείτε από όλα αυτά τα πράγματα που θα νιώσετε ενστικτωδώς για αυτό το άτομο.

  • Σκορπιός

Μήπως κάποιο άτομο του κύκλου σας σάς εκνευρίζει; Μήπως φλερτάρατε με τα λάθος άτομα; Απλά απομακρυνθείτε, πάρτε για λίγο τις αποστάσεις σας. Θα σας βοηθήσει να δώσετε λίγο χώρο στον εαυτό σας.

  • Τοξότης

Βρείτε κάποιους τομείς της ζωής σας που λείπει η αγάπη και δείτε πώς η γενναιοδωρία σας θα αυξήσει τις πιθανότητές σας να βρείτε τον έρωτα. Δεν είναι σαφές από πού θα πρέπει να ξεκινήσετε. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ακολουθήσετε το ένστικτο σας.

  • Αιγόκερως

Βγείτε από το συναισθηματικό τέλμα και κάντε ό,τι μπορείτε για να προχωρήσετε μπροστά. Δεν θα καταφέρετε τίποτα αν συνεχίσετε να είστε κολλημένοι στην αυτολύπηση. Έχετε ωριμάσει πολύ και έχετε φτάσει πολύ μακριά για να αφήσετε μια άτυχη στιγμή να σας πτοήσει. Προχωρήστε ακόμη και αν φοβάστε.

  • Υδροχόος

Τον τελευταίο καιρό, αισθάνεστε κάπως μπερδεμένοι σε σχέση με την ερωτική σας ζωή. Δεν είστε ακριβώς σίγουροι για το τι θέλετε να κάνετε στη συνέχεια. Αποφασίστε να ξεδιαλύνετε τουλάχιστον ένα πράγμα σχετικά με τις προοπτικές σας. Με αυτόν τον τρόπο θα ανοίξει το μυαλό σας.

  • Ιχθύες

Αυτόν τον καιρό χρειάζεστε τολμηρά, ενθουσιώδη άτομα στη ζωή σας. Αν καταφέρετε να βρείτε κάποιον/α με την ανάλογη προσωπικότητα, να ξέρετε ότι θα σας τα δώσει όλα. Αν αυτό που ψάχνετε είναι μια βαθιά δέσμευση, θα την έχετε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments