Αθλητισμός

Άσχημα τα νέα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Άσχημα τα νέα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο
Κριστιάνο Ρονάλντο: Δύσκολες στιγμές για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ με την μητέρα του νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, καθώς υπέστη έμφραγμα.

Κριστιάνο Ρονάλντο: Σύμφωνα με ξένα Μέσα η μητέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται στο νοσοκομείο, καθώς υπέστη ξαφνικό έμφραγμα! Δύσκολες ώρες για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την οικογένεια του. Σύμφωνα με Μέσα από την Αγγλία και την Ισπανία, η μητέρα του Πορτογάλου σταρ βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στο νοσοκομείο, καθώς υπέστη ελαφρύ όπως τονίζουν τα δημοσιεύματα έμφραγμα πριν από λίγες ώρες.

Το νοσοκομείο βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του Πορτογάλου σούπερ σταρ, στην Μαδέιρα. Τα τοπικά Μέσα υποστηρίζουν πως η κατάσταση της είναι σταθερή και δεν χρίζει μεγάλης ανησυχίας, ωστόσο δεν υπάρχει κάτι επίσημο από τους ιατρούς. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια πληροφορία σχετικά με το αν μεταβεί ο Κριστιάνο στην Πορτογαλία. Θα υπάρχει ανανέωση του κειμένου όταν βγουν στην δημοσιότητα νέες πληροφορίες, με την ευχή όλων να πάνε όλα καλά.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει δείξει και στο παρελθόν πως τρέφει μεγάλη αγάπη στην μητέρα του, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αναφέρει πως ακούει πιστά τη γνώμη της πριν πάρει σοβαρές αποφάσεις που καθορίζουν τη ποδοσφαιρική του καριέρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments