Ελλάδα

Γιώργος Καρκάς: Αθώος για το βιασμό του ταξιτζή [vid]

Γιώργος Καρκάς: Αθώος για το βιασμό του ταξιτζή [vid]
Γιώργος Καρκάς: Αντίθετοι οι τακτικοί δικαστές, αλλά απαλλάχθηκε από την κατηγορία με την ψήφο των ενόρκων.

Γιώργος Καρκάς: Ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς κρίθηκε αθώος κατά πλειοψηφία με την ψήφο των ενόρκων, για την κατηγορία του βιασμού ενός οδηγού ταξί το Νοέμβριο του 2018. Οι ένορκοι με 4 ψήφους έκριναν αθώο τον κατηγορούμενο ενώ διαφορετική άποψη είχαν οι 3 τακτικοί δικαστές. Ωστόσο, ο ηθοποιός κρίθηκε ένοχος για το αδίκημα της κατοχής ναρκωτικών ουσιών για το οποίο του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 30 ημερών με τριετή αναστολή.

Αυτό συνέβη, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθηνας έκανε δεκτό το ελαφρυντικό του προτέρου εντίμου που ζήτησαν οι συνήγοροι του.

Οι φίλοι του ηθοποιού χειροκρότησαν την απόφαση του δικαστηρίου και ο Γιώργος Καρκάς στο άκουσμα της απόφασης αγκάλιασε τους γονείς του. Την ίδια ώρα, η μητέρα του οδηγού ταξί ξέσπασε σε κλάματα, μην μπορώντας να πιστέψει ότι ο κατηγορουμενος κρίθηκε αθώος για τον βιασμό του γιου της. «Η δικαιοσυνη απεφάνθη, 16 μήνες ταλαιπωρίας τελείωσαν, από αύριο ο Γιώργος Καρκας θα είναι ελεύθερος να επιστρέψει στο θέατρο και τους ανθρώπους που τον αγαπουν», δήλωσε ο δικηγόρος του, Βασίλης Ταουξής.

Δείτε το βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments