Ελλάδα

Ηράκλειο φωτιά: Πυρκαγιά ξέσπασε σε συγκρότημα γραφείων

Ηράκλειο φωτιά: Πυρκαγιά ξέσπασε σε συγκρότημα γραφείων
Ηράκλειο φωτιά: Η πυρκαγιά προκάλεσε μικρές υλικές ζημιές, ενώ στο σημείο έσπευσαν άμεσα δύο πυροσβεστικά οχήματα με πέντε πυροσβέστες.

Ηράκλειο φωτιά: Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα της 4ης Μαρτίου στη λεωφόρο 62 Μαρτύρων στο Ηράκλειο. Ειδικότερα, δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για την αιτία που προκλήθηκε η φωτιά ενώ δεν υπήρξαν και θύματα. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δύο πυροσβεστικά οχήματα με πέντε πυροσβέστες έπειτα από κλήση που δέχθηκαν για την κατάσβεση της φωτιάς, προτού η φωτιά εξαπλωθεί και προκαλέσει σοβαρές ζημιές στα γραφεία ή απειλήσουν γειτονικά κτίρια. Σημειώνεται ωστόσο πως η φωτιά προκάλεσε μικρές υλικές ζημιές.

Παράλληλα ένα παρόμοιο περιστατικό φωτιάς σημειώθηκε κατά τα ξημερώματα της 4ης Μαρτίου αυτή τη φορά σε σπίτι στην Καστοριά το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα ένας ηλικιωμένος άνδρας που βρισκόταν εκείνη την ώρα μέσα στο σπίτι να χάσει τη ζωή του. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά ξέσπασε υπό άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες, με τον άτυχο ηλικιωμένο χωρίς να μπορεί να αντιδράσει να εγκλωβίζεται στις φλόγες. Σημειώνεται πως οι πυροσβέστες κατάφεραν να θέσουν τη φωτιά υπό πλήρη έλεγχο λίγες ώρες αργότερα, ενώ διερευνά  τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments