Πολιτισμός

Κορωνοϊός Τζέιμς Μποντ: Αναβάλλεται η πρεμιέρα της ταινίας

Κορωνοϊός Τζέιμς Μποντ: Αναβάλλεται η πρεμιέρα της ταινίας
Κορωνοϊός Τζέιμς Μποντ: Αναβολή της πολυαναμενόμενης ταινίας, "No Time To Die".

Κορωνοϊός Τζέιμς Μποντ:  Η παγκόσμια πρεμιέρα της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ θα αναβληθεί για τον Νοέμβριο, ανακοίνωσαν σήμερα οι παραγωγοί της, εν μέσω της επιδημίας του κοροναϊού. Η ταινία No Time to Die, που επρόκειτο να προβληθεί στους βρετανικούς κινηματογράφους στα τέλη Μαρτίου και από τον Απρίλιο σε όλον τον κόσμο, θα κάνει πρεμιέρα στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 12 Νοεμβρίου και κατόπιν σε άλλες χώρες.

Στις ΗΠΑ θα αρχίσει να προβάλλεται στις 25 Νοεμβρίου, ανέφεραν οι εταιρείες MGM, Universal και οι παραγωγοί Μάικλ Τζ. Γουίλσον και Μπάρμπαρα Μπροκόλι στον επίσημο λογαριασμό του Τζέιμς Μποντ στο Twitter. Στην ανακοίνωση δεν γίνεται καμία συγκεκριμένη αναφορά στην επιδημία.

Οι φανς του 007 είχαν ζητήσει την αναβολή

Τα δύο μεγαλύτερα διαδικτυακά φαν κλαμπ του 007 αποφάσισαν να ζητήσουν την αναβολή της πρεμιέρας της νέας ταινίας με τίτλο «No Time to Die», για λόγους δημόσιας υγείας. Η αμερικανική πρεμιέρα της 25ης κατά σειρά ταινίας του Τζέιμς Μποντ, με πρωταγωνιστή για τελευταία φορά τον Ντάνιελ Κρεγκ, έχει προγραμματιστεί για τις 3 Απριλίου.

Ωστόσο, οι δημιουργοί των δύο δημοφιλέστερων ιστοσελίδων που εκπροσωπούν τους ανά τον κόσμο θαυμαστές του πράκτορα 007 έστειλαν ανοιχτές επιστολές υπογραμμίζοντας τους κινδύνους που υπάρχουν σε περίπτωση που η πρεμιέρα πραγματοποιηθεί κανονικά, δεδομένου ότι εκείνη την περίοδο αναμένεται, όπως υποστηρίζουν, να κορυφωθεί η εξάπλωση του κορωναϊoύ στις ΗΠΑ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments