Αθλητισμός

Νίκος Ξυροκώστας: Κατήγγειλε λεκτική επίθεση από τους ανθρώπους του Άρη

Νίκος Ξυροκώστας: Κατήγγειλε λεκτική επίθεση από τους ανθρώπους του Άρη
Νίκος Ξυροκώστας: Ο γνωστός οπαδός της ΑΕΚ κατήγγειλε ότι δέχτηκε λεκτική επίθεση που άνθρωπο του Άρη.

Νίκος Ξυροκώστας: Ο Νίκος Ξυροκώστας αποτελεί μια από τις πιο χαρακτηριστικές μορφές στις τάξεις των οπαδών της ΑΕΚ. Πρόκειται για τον άτυχο φίλαθλο που είχε τραυματιστεί σε εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη με αποτέλεσμα να ζήσει την υπόλοιπη ζωή του σε καροτσάκι. Τα παιχνίδια κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι πάντα ιδιαίτερα για τον φίλο της ΑΕΚ.

Ο Νίκος Ξυροκώστας ήταν πρωταγωνιστής σε ένα σκηνικό που έγινε μετά το γκολ του Όκγνιεν Βράνεις. Ο φίλος της ΑΕΚ πανηγύρισε έντονα το δεύτερο τέρμα της ομάδας του. Τότε επικράτησε ένταση καθώς όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος, υπήρξε λεκτική επίθεση από τους ανθρώπους του Άρη. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι τον έβρισαν χυδαία και τον αποκάλεσαν “ανάπηρο” .

Τέλος καλό όλα καλά

Μάλιστα, από την ένταση βρέθηκε στο έδαφος ο  γυμναστής του Άρη, Λάζαρος Βαρδάκης, βρέθηκε πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο και ο Άγγελος Χαριστέας μπήκε στο γήπεδο, ζητώντας από τους παίκτες του να αποχωρήσουν. Από την ΑΕΚ ισχυρίζονται ότι ένας βοηθός του Μίχαελ Ένινγκ ήταν ανάμεσα στους ανθρώπους που έβρισαν τον Ξυροκώστα.

Ο φίλαθλος της Ένωσης ήθελε να καταθέσει μήνυση, αλλά τελικά αυτό δεν έγινε μετά τις αμοιβαίες εξηγήσεις που δόθηκαν στα αποδυτίρια μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο γυμναστής του Άρη ζήτησε συγγνώμη, με το θέμα να θεωρείται λήξαν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments