Ελλάδα

Κορωνοϊός Πάντειο: Κανένα κρούσμα στο Πανεπιστήμιο – Λειτουργεί κανονικά αύριο

Κορωνοϊός Πάντειο: Κανένα κρούσμα στο Πανεπιστήμιο – Λειτουργεί κανονικά αύριο
Κορωνοϊός Πάντειο: Με ανακοίνωσή του το Πάντειο Πανεπιστήμιο κάνει γνωστό πως δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για κρούσμα κορωνοϊού και πως το Ίδρυμα θα λειτουργήσει κανονικά αύριο.

Κορωνοϊός Πάντειο: Λήξη συναγερμού στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Με ανακοίνωσή της η Πρυτανεία ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για κρούσμα κορωνοϊού, και έτσι το Ίδρυμα θα λειτουργήσει αύριο, Παρασκευή 6 Μαρτίου, κανονικά. Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Το πανεπιστήμιο από αύριο 6 τ.μ. λειτουργεί κανονικά. Μετά τον ενδεδειγμένο έλεγχο και τις απόψεις των αρμοδίων αρχών, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για θέματα υγείας”.

Νωρίτερα, το Πανεπιστήμιο είχε ανακοινώσει πως θα παραμείνει κλειστό για δύο ημέρες και για προληπτικούς λόγους υπό το φόβο εξάπλωσης του κορωνοϊού. Επίσης, αναβλήθηκε η προβολή της ταινίας “Ο Θίασος” του Θόδωρου Αγγελόπουλου που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα. “Ανακοινώνεται πως, λόγω έκτακτων περιστάσεων, η προγραμματισμένη για την Πέμπτη 5 Μαρτίου προβολή της ταινίας Ο ΘΙΑΣΟΣ αναβάλλεται”, έλεγε η ανακοίνωση.

Αρνητικός ο 20χρονος φοιτητής:

Νωρίτερα, η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, Ελένη Μπορμπουδάκη, έκανε γνωστό πως ο φοιτητής από το Ρέθυμνο δεν είναι θετικός σε κορωνοϊό. Ο 20χρονος με καταγωγή από την Πάτρα σχετίζεται με το περιβάλλον ασθενών που έχουν προσβληθεί από τον Covid-19. Μετά τον εντοπισμό του τηρήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες με τον 20χρονο να μεταβαίνει στο νοσοκομείο και να μπαίνει σε καραντίνα έως ότου βγουν τα αποτελέσματα από το Ιολογικό Εργαστήριο του Πανεπιστημίου Κρήτης. Τα αποτελέσματα ήταν τελικά αρνητικά.

Την ίδια ώρα, κλειστό θα είναι για τις επόμενες ημέρες το Πανεπιστήμιο Κρήτης στο Ρέθυμνο, λόγω προληπτικών μέτρων για τον κορωνοϊό. Συγκεκριμένα, η εμφάνιση ενός υπόπτου κρούσματος οδήγησε την Πρυτανεία στην αναστολή λειτουργίας του Ιδρύματος για προληπτικούς λόγους μέχρι και το Σάββατο 7 Μαρτίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments