Πολιτική

Φώφη Γεννηματά για κορωνοϊό: Το κυβερνητικό σχέδιο διαχείρισης του ιού έχει επικίνδυνα κενά

Φώφη Γεννηματά για κορωνοϊό: Το κυβερνητικό σχέδιο διαχείρισης του ιού έχει επικίνδυνα κενά
Φώφη Γεννηματά για κορωνοϊό: Ελλείψεις στα μέτρα αντιμετώπισης της επιδημίας του κορωνοϊού διαπιστώνει η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Φώφη Γεννηματά για κορωνοϊό: Ελλείψεις στα μέτρα αντιμετώπισης της επιδημίας του κορωνοϊού διαπιστώνει το Κίνημα Αλλαγής και η πρόεδρος του κόμματος Φώφη Γεννηματά επικρίνει την κυβέρνηση για επικοινωνιακές ασκήσεις αντί ολοκληρωμένου σχεδίου δράσης για την αντιμετώπισή του. Η κ. Γεννηματά δήλωσε συγκεκριμένα: «Οι τελευταίες εξελίξεις με τα νέα κρούσματα αποδεικνύουν ότι το κυβερνητικό σχέδιο διαχείρισης του κορωνοϊού έχει επικίνδυνα κενά. Η κυβέρνηση οφείλει τώρα να σταματήσει τις επικοινωνιακές ασκήσεις και τα αλληλοσυγχαρητήρια και να κατοχυρώσει έμπρακτα ασφαλείς διαδικασίες προστασίας της δημόσιας υγείας».

Παράλληλα σύσκεψη για την πορεία εξάπλωσης του κορωνοϊού με την παρουσία του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, του προέδρου του ΕΟΔΥ Παναγιώτη Αρκουμανέα και του καθηγητή λοιμωξιολογίας Σωτήρη Τσιόδρα είχε το πρωί της 5ης Μαρτίου στο Μέγαρο Μαξίμου ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Πρωθυπουργός ζήτησε να συνεχιστεί η έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των πολιτών όπως γίνεται από την πρώτη στιγμή. Στη διάρκεια της σύσκεψης έγινε εκτίμηση της κατάστασης και των μέτρων που έχουν ληφθεί. Επίσης, τονίστηκε η ανάγκη να επισημανθεί με κάθε τρόπο και σε όλους τους χώρους, πέραν της αποφασιστικότητας της πολιτείας να λειτουργήσει προληπτικά, η ατομική ευθύνη των πολιτών να τηρούν τα μέτρα υγιεινής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments